ONS VERHAAL

kantoren hello zeeland

Al meer dan 25 jaar passie voor het verhuren van vakantiehuizen

Met 10+ werknemers zijn wij een team van gepassioneerde en getalenteerde mensen. We omarmen innovatie en (digitale) ontwikkelingen en werken er met z’n allen aan om het Zeeuws massatoerisme te veranderen in een persoonlijke en duurzame beleving.

“Wij veranderen Zeeuws massatoerisme in een persoonlijke en duurzame beleving.”

ONZE CULTUUR

Wij vinden het belangrijk om...

… onze gasten en eigenaren volledig te ontzorgen op ieder moment en in elke vorm

… overal - zowel in print als online - beleving te creëren

… een duurzaam businessmodel, duurzame relaties en duurzaam toerisme in stand te houden

… transparant te zijn over ons businessmodel, pricing en onze interne & externe relaties

… dit is onze visie

De wereld verandert in rap tempo. Zo ook op het gebied van vastgoedontwikkeling in relatie tot het toerisme. De impact van het (massa)-toerisme wordt steeds voelbaarder in lokale gemeenschappen. Er is jammer genoeg, maar terecht, ook steeds meer negativiteit omtrent nieuwe ontwikkelingen. Wij willen niet alleen van betekenis zijn voor onze gasten (de toerist de ultieme Zeeland-beleving laten ervaren) en de vastgoedeigenaar (100% ontzorgen en maximaal rendement), maar ook een positieve impact maken op de lokale gemeenschap, zeker op het gebied van gezondheid, lifestyle en duurzaamheid. 

We willen inspelen op trends waarbij mensen steeds meer onafhankelijk van locatie kunnen werken en leven. We zien ontwikkelingen waarbij de gast voor langere tijd ergens verblijft en het vakantiehuis als woning gebruikt.

Kleinschalige, unieke en lokale concepten zullen het winnen van massaproductie waar geen beleving en ziel in verweven zit. Binnen nu en twee jaar willen wij in één adem genoemd worden met de grootste en beste toeristische bedrijven in Zeeland en een bepalende speler zijn om samen een positieve impact op toeristisch Zeeland te maken.

Onze reis tot nu toe

2017

Roel Brugge krijgt het idee om naast alle gratis folders, een bijzondere reisgids voor Zeeland te maken waarin de leukste adresjes, mooiste plekjes, prachtige fotografie en persoonlijke verhalen het kloppend hart zijn. De gids krijgt de naam Bike & Walk.

ons verhaal hello zeeland

2017

2018

De eerste reisgids wordt zo positief ontvangen, dat we een jaar later een tweede editie lanceren. De naam verandert in Hello Zeeland – dit vinden we veel beter passen bij hetgeen we willen uitstralen. Door het jaar heen promoten we ons merk op allerlei manieren – zo crossen we met een gepersonaliseerde golfkar langs de kust van West Zeeuws-Vlaanderen en voeren we mooie gesprekken met externe Zeeuwse partijen.

2018

2019

Inmiddels is het team uitgebreid met medewerkers en stagiaires en werken we samen met (Zeeuwse) influencers voor onze offline en online content. De website met daarop inspirerende blogposts en uitgelichte hotspots breekt een record met meer dan 1 miljoen bezoekers per jaar en ook op social media – en dan vooral op Instagram – gaan we sky high met duizenden volgers die ons op de voet volgen.

ons verhaal

2019

2020

Niet alleen toeristen & locals zijn fan van onze reisgidsen, ook binnen ons team kunnen we niet wachten om een derde editie uit te brengen. In het voorjaar van 2020 verschijnt de nieuwste uitgave van de Hello Zeeland reisgids met een oplage van 10.000 stuks. Om ons merk nog toegankelijker te maken, lanceren we in de zomer een toffe kledingcollectie bestaande uit hoodies & T-shirts. In het najaar breiden we onze webshop uit met producten van lokale Zeeuwse leveranciers.

2020

2021

Begin 2021 komt er een bijzondere kans op ons pad. We krijgen de mogelijkheid het verhuurbureau ‘Verhuurburo Zeeland’ in Breskens over te nemen. Heel lang wordt hier niet over nagedacht. Het samenvoegen van een verhuurbureau & boekingsplatform met onze inspirerende content is natuurlijk een top combinatie. In de zomer zijn de grootste veranderingen achter de rug en organiseren we een event ‘Haring happen’ voor alle eigenaren van een Zeeuws vakantiehuis. Ons zelf ontworpen verhuurdersmagazine geven we deze dag aan iedereen mee.

2021

2022

Omdat we willen blijven groeien en ontwikkelen, wordt de focus van het verhuren en beheren van vakantiewoningen in enkel Zeeuws-Vlaanderen uitgebreid naar het eiland Walcheren. De kans om ons te vestigen in het voormalige VVV-kantoor in Domburg is er één met een gouden randje. Dit jaar breidt ons aanbod aan vakantiehuizen in rap tempo uit en zijn we ook nog host van 20+ accommodaties van Zeayou Zeeland. 

Benieuwd naar ons kantoor? Bekijk de opening op een warme zomerdag in augustus. Veel kijkplezier! 

ons verhaal hello zeeland

2022