Tamarah Loppies
Tamarah Loppies

3 x shoppen in de leukste interieurwinkels van Middelburg

Hello! Ik ben Tamarah van het Instagram account @zeeuwswithuisje en geef je graag tips voor leuke winkels in verschillende interieurstijlen. Zeeland telt heel wat interieurwinkels en enkele woonboulevards waardoor je op veel plekken leuk kunt shoppen voor je woning. De grotere concerns zoals Leen Bakker, Kwantum, Jysk, Casa en Xenos weten we allemaal wel te vinden en persoonlijk kan ik er ook altijd goed slagen als ik weer iets wil vernieuwen in huis. Het leek mij leuk om jullie de misschien wat minder bekende winkels in Middelburg centrum te tippen, zodat je thuis ook een unieke sfeer kunt creëren die helemaal bij jou past. Kun je gelijk een leuk dagje uit plannen!

Scandinavisch shoppen bij Skandinavien

Skandinavien aan de Lange Geere is een echte aanrader, in het bijzonder voor de liefhebbers van een Scandinavische woonstijl zoals de naam je wellicht al deed vermoeden. Hier shop je ook perfecte cadeaus voor je vrienden en familie. Ziet de ingang van Skandinavien er niet al super uit? Binnen vind je een heleboel toffe items waaronder de nieuwe trend van droogbloemen creatief verwerkt in vaasjes! Mijn tip voor jullie zijn de zalige geurkaarsen van het merk Bolus, die worden gemaakt op basis van sojawas en dus volledig vrij zijn van schadelijke stoffen. Het betonlook potje kun je na het opbranden van de kaars ook super leuk hergebruiken.

Routebeschrijving

winkels middelburg

Woonaccessoires bij Dille & Kamille

Oké, Dille & Kamille is geen winkel van een zelfstandig ondernemer, maar ik heb wel het idee dat deze toffe winkel onderbelicht is. Je kunt er namelijk onwijs veel items vinden en toen ik mijn keuken en toilet verbouwde heb ik hier heel veel accessoires gekocht. Veel glaswerk, mooie producten van hout, textiel, servies, duurzaam speelgoed, planten en stekjes en een heleboel producten voor in de keuken, van onder andere lokale ondernemers.

Routebeschrijving

winkels middelburg

Winkels Middelburg: Ensuite Lifestyle

Ben je op zoek naar een leuk adres voor een bohemien woonstijl? Dan mag je Ensuite Lifestyle niet missen tijdens je bezoek aan Middelburg. Prachtige woonitems van natuurlijke materialen zoals zeegras, bamboe en schelpen. In combinatie met de mooie afwerking en styling in de winkel is het echt een plezier om even binnen te stappen. Let wel op: Ensuite Lifestyle is enkel geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag!

Routebeschrijving

Benieuwd wanneer de winkels in Middelburg open zijn? De meeste shops zijn iedere dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Op maandag zijn er aangepaste openingstijden van 12.00 tot 17.00 uur en op koopzondag in Middelburg van 13.00 tot 17.00 uur. Check voor de zekerheid de openingstijden op de websites van de shops die je wil bezoeken! Zin om meer toffe winkels in Zeeland te ontdekken? Breng dan een bezoek aan de leukste shops in Veere.

Deel dit artikel
Share on facebook
Share on email
Scroll naar top