Zilt & Zout restaurant Retranchement
Isa de Lange
Isa de Lange

5 x lekker eten in Cadzand-Bad

Voor wie lekker uit eten wil in Cadzand-Bad en voor de thuiskok die zelf graag aan de slag wil met verse producten uit de streek. Laat je verrassen in Cadzand’s culinair walhalla met een scala aan trendy eetgelegenheden en mogelijkheden. Trakteer jezelf bijvoorbeeld op een vriendenplankje, een hamburgermenu of ga mosselen eten in Cadzand-Bad, al naar gelang de trek. Want honger… Nee, dat hoef je hier echt niet te lijden.

Uit eten bij Zilt & Zout

Wil je een keer écht goede visgerechten eten op een bijzondere plek? Schuif dan aan bij Zilt & Zout in het grensgebied tussen Cadzand-Bad en Knokke. In deze gezellige zaak met een ruim terras is het goed toeven. Bestel gerechten die je nog niet kent – en of dat nou een vis- of vleesgerecht is – bij Zilt & Zout weet je dat het altijd goed zit met de kwaliteit. Wil je liever een vegetarisch diner? In overleg maken ze graag een uniek gerecht naar wens voor je. Laat je verrassen door deze veelzijdige keuken in deze toffe zaak!

Routebeschrijving

eten in cadzand

Delica Licious: vers en biologisch

Meer zin in vlees of kaas? Dan moet je naast viswinkel Terence Zahn zijn, bij Delica Licious. Hier is de passie voor eerlijke en unieke producten voelbaar en vind je vers en biologisch kwaliteitsvlees. Traditionele en ambachtelijke vleeswaren en worsten van Brand & Levie complementeren het vleesassortiment. Ook de vegetariër komt hier aan zijn trekken door een grote keus aan overheerlijke kazen. Kortom: voor ieder wat wils.

Routebeschrijving

Terence Zahn: vis eten in Cadzand-Bad

Terence Zahn is hét adresje voor vis en bijpassende wijn. Omdat de lijnen tussen vissersboot en winkel kort zijn, is het ruime en dagverse visassortiment altijd van topkwaliteit. Ga je voor vers, gerookt, in het zuur, een salade of een net gestripte Hollandse Nieuwe? Medewerkers van dit jonge en dynamische bedrijf zullen je graag helpen bij je keuze, zelfs voor een bijpassend wijntje. Loop er gerust eens binnen en geef je ogen de kost. Ook op het terras is het bij Terence Zahn goed toeven.

Routebeschrijving

eten in cadzand

Bakkerij Finesse: heerlijke zoetigheden

De meest exquise (belegde) broodjes, koeken en bonbons trekken hier aan het oog voorbij. Gezond smullen met lekker ambachtelijk brood of eens lekker snoepen tussendoor. Dat wordt genieten, want bij Bakkerij Finesse zal de verleiding ongetwijfeld toeslaan.

Routebeschrijving

L’Angolo: pizza eten in Cadzand-Dorp

Wie originele Italiaanse gerechten met een authentieke smaak wil proeven, komt uit bij L’Angolo in Cadzand-Dorp. Kok Natale Amoruso, afkomstig uit Biscegli (Bari), bereidt er de maaltijden (vlees- en visgerechten en pizza’s) in een traditionele houtgestookte oven. Chianti, Italiaanse koffie en bier maken het plaatje compleet. Dé plek voor een romantische avond in Italiaanse sfeer.

Routebeschrijving

Deel dit artikel
Share on facebook
Share on email
Scroll naar top