Brasserie de Meerpaal restaurant Zoutelande
Isa de Lange
Isa de Lange

5 x verrassende restaurants in Zeeland

Zeeland is met zijn mooie kustomgeving, gezellige dorpjes en leuke bezienswaardigheden een heerlijke provincie om heen te gaan. Er zijn allerlei goede restaurants in Zeeland, maar ook gezellige eetcafé’s en je vindt er de leukste hotspots. Hieronder vind je precies waar je heen moet als je lekker uit eten wil in Zeeland.

Moy Fa

Het interieur bij Moy Fa is eigentijds en warm met rode en zwarte accenten. Geniet hier van heerlijke gerechten geïnspireerd op het Verre Oosten. Op de menukaart vind je de klassieke gerechten van Moy Fa, maar je kunt je ook laten verrassen door de Akuen’s Carte Blanche. Daarnaast is er een afhaal- en cateringservice: ideaal als je eens geen zin hebt om te koken.

Routebeschrijving

restaurants zeeland

Vishandel de Marlijn

Vishandel de Marlijn ligt in het kustplaatsje Renesse. De zaak bestaat uit verschillende disciplines: een catering, een groot terras en een vishandel. Op de kaart van Vishandel de Marlijn vind je belegde broodjes, burgers, maar ook complete menu’s. Een aanrader als je gek bent op lekkere visgerechten! Deze vishandel mét terras hoort zeker thuis in dit artikel over restaurants in Zeeland.

Routebeschrijving

De Lausanne

Bij De Lausanne eet je klassieke vleesgerechten met een moderne twist. Hier werken ze alleen met verse en goede producten en in een deel van de open keuken volg je de koks op de voet. In dit gezellige restaurant in Zeeland is er ruimte om lekker te borrelen of een bedrijfsuitje te vieren. Al eens een vleesworkshop gevolgd? Bij De Lausanne in IJzendijke is het mogelijk.

Routebeschrijving

restaurants zeeland

Met Shmaak

Bij Met Shmaak geniet je van heerlijke gerechten in combinatie met de lekkerste wijnen en andere drankjes. In ongedwongen sfeer kun je hier lekker lunchen of dineren. Ook aan de kinderen is gedacht. Niet alleen vind je een kidsmenu op de kaart, ook kun je de ‘normale’ gerechten bestellen, maar dan een kleine variant ervan. Na een lekker avondmaal heb je vast nog een plekje over voor een toetje. Bij het zien van de dessertkaart is daar in ieder geval geen twijfel meer over mogelijk.

Routebeschrijving

Brasserie de Meerpaal

Zowel ’s avonds als ’s middags of ’s ochtends kun je bij Brasserie de Meerpaal genieten in hartje Zoutelande. Ze zorgen voor een ongedwongen sfeer, heerlijke gerechten en voldoende vertier voor de kinderen. Wist je dat De Meerpaal het grootste speelschip van Nederland naast het terras heeft liggen? Regent het buiten? In de binnenspeeltuin zullen de kinderen zich geen moment vervelen. Zo kun je als ouders lekker ongedwongen genieten van al het lekkers op je bord.

Routebeschrijving

restaurants zeeland

Ben je op vakantie in Zeeland? Vivian deelt hier haar leukste tips voor een weekendje in Zeeland met je.

Deel dit artikel
Share on facebook
Share on email
Scroll naar top