sluis centrum

6 x overnachten & eten in Sluis centrum

Sluis is een heerlijke stad voor de echte Bourgondiër. De leuke afwisseling van winkels en horeca maken jouw dag in Sluis compleet. Voor iedere smaak is er wel wat te vinden. Dit zijn 6 leuke plekken om te overnachten of eten in Sluis centrum.

Kaai 10

Op de oude kade van Sluis vind je Kaai 10, een sfeervol eetcafé waar je terecht kunt voor een goede lunch, uitgebreid diner of een tapasgerechtje tussendoor. Ook voor poffertjes, pannenkoeken of andere zoetigheden ben je aan het juiste adres. Met uitzicht op de Damse Vaart is dit misschien wel de beste hotspot van Sluis centrum.

Routebeschrijving

Mineral

Italiaanse en Franse gerechten, heerlijke smaken uit het Zuiden. Door de mooie en warme inrichting zit je bij Mineral lekker op je gemak. Een ideaal adresje tijdens het shoppen in Sluis centrum. Handig dat je hier ook kunt afhalen!

Routebeschrijving

Molen van Sluis

Altijd al willen weten hoe een molen er vanbinnen uitziet? Kom binnenkijken en geniet van heel Sluis vanuit de molen. Beneden in de brasserie kun je even lekker bijkletsen en voor je weg gaat, neem je natuurlijk snel nog een kijkje in de souvenirshop.

Routebeschrijving

sluis centrum

Ecluse

Lunchen of dineren in een verrassende setting. Ecluse is een eclectisch ingericht restaurant in Sluis centrum. Ze serveren hier verrassende, vernieuwende gerechten op basis van klassieke smaken. Ook voor de wijnliefhebber is dit een prima adres met keuze uit meer dan 100 verschillende wijnen uit alle streken van de wereld.

Routebeschrijving

De Lodge

Achter de deuren van restaurant en tearoom De Lindenhoeve bevindt zich tussen de fruitbomen De Lodge. Een luxe en vooral unieke plek om te overnachten in Sluis centrum.

Routebeschrijving

De Eetboetiek

Waar eten en lifestyle samenkomen: dat is De Eetboetiek. Onder het dak bevindt zich een ontbijt- en lunchroom én lifestylewinkel waar bijzondere spullen die gebruikt worden in de zaak, te koop zijn.

Routebeschrijving

Jouw dag in Sluis is niet compleet zonder te shoppen. Hier vind je de leukste winkels in Sluis.

Deel dit artikel met je vrienden!

zwin 112 vakantiehuis

BOEK JOUW VAKANTIEHUIS IN ZEELAND

Hello lieve lezer! Wist jij dat we naast het schrijven over tips & hotspots in Zeeland ook heel toffe vakantiehuisjes verhuren? Van natuurhuisjes in de polder tot vrijstaande vakantiehuizen aan zee. Als ultieme Zeeland-fan zit er vast een leuke accommodatie voor jou & je familie, vrienden of partner tussen.

Gratis E-book

Met meer dan 50 hotspots en originele tips door locals voor een ultieme beleving in Zeeland.