Gratis inspiratiegids

Met meer dan 50 hotspots en originele tips door locals voor een ultieme beleving in Zeeland

Ontdek het mooiste van Zeeland, van Cadzand tot Zierikzee in editie 2 en 3 gebundeld in een pakket. 

5/5

Complete reisgidspakket voor 10 euro

Genieten van prachtige zonsondergangen met je voeten in het zand, drankjes doen op een van de vele strandpaviljoens, struinen door verlaten natuurgebieden, cultuur snuiven in de gezellige stadjes die Zeeland rijk is, overnachten in sfeervolle B&B’s, neerstrijken bij een knusse theetuin en wegdromen in de uitgestrekte polders.

Hello Zeeland

Het beleven van bijzonder Zeeland start hier

Voor iedereen die op zoek is naar een bijzondere accommodatie, restaurant of winkeltje in Zeeland.

overnachting tiny house

Unieke Accommodaties

Op zoek naar inspiratie voor een heerlijke vakantie in Zeeland? Met deze tips voor fijne accommodaties beleef jij Zeeland op een ultieme, lokale manier. Logeer in een knusse B&B of kom tot rust in een vakantiehuisje op een bijzondere locatie midden in de polder.

Eten & Drinken

Wil je een avondje bijzonder uit eten in Zeeland? Of samen genieten van een kop koffie in een gezellige koffiebar? Wij tippen hier dé hotspots voor eten & drinken in Zeeland die je niet mag missen. Van moderne strandpaviljoens tot knusse theetuinen.

Lokaal shoppen

Zeeland heeft talloze leuke lokale shops, als je maar goed genoeg zoekt. Wij besparen die zoektocht voor je en verzamelden hier de leukste winkeltjes in Zeeland voor je. Vintageshops in kleine dorpjes, conceptstores in toffe steden en winkeltjes met Zeeuwse producten in verborgen straatjes. Waar ga jij shoppen?

Travel

Populaire plaatsen
in Zeeland

Alleen maar fijne plekken in Zeeland! Slenter door de gezellige straatjes van Middelburg en Veere of wandel langs de jachthaven van het altijd bruisende Cadzand-Bad. Welke populaire plaats in Zeeland wil jij nog eens bezoeken?

Zeeland heeft een boel steden die echte must-visits zijn. Natuurlijk mag je de hoofdstad Middelburg niet overslaan, maar ook Hulst, Zierikzee of Vlissingen zijn ieder op hun eigen manier fantastisch.

Streekproducten

Koop je streekproducten
direct bij de producent​

Van kwalitatieve kleding en kinderspeelgoed tot zoete appelsappen en geïllustreerde koffiemokken. In onze webshop verkopen wij de tofste Zeeuwse producten. Allemaal lokaal of ambachtelijk én vooral met liefde gemaakt. Je kunt de producten los kopen, maar ook aan leuke cadeauboxen is gedacht.

Tips om alles uit je tijd in Zeeland te halen

domburg centrum
Domburg
Isa de Lange

Top 4 adresjes in Domburg centrum

Domburg is een badplaatsje, net achter de duinen verscholen. In de zomer zijn de uitgerekte stranden favoriet, maar Domburg biedt meer, ook tijdens de koudere seizoenen. Maar wat is er dan precies te doen in

Lees verder »
Scroll naar top