Bellamypark Vlissingen: bij deze adresjes moet je zijn

Van Italiaanse restaurants tot gezellige eetcafés: het Bellamypark in Vlissingen is goed verzadigd. Gelukkig maar, want deze plek in het centrum van Vlissingen is perfect om een hapje te eten met familie of vrienden. In dit artikel hebben we twee hotspots onder elkaar gezet die je echt niet mag missen op het Bellamypark in Vlissingen.

Castafiore

Deze eerste risotteria in Nederland vind je te midden van alle restaurants op het Bellamypark Vlissingen. Kiezen tussen meer dan vijftien soorten wijn is nogal lastig, maar wel leuk. En wie honger krijgt, hoeft bij Castafiore niet te verpieteren. Bij het zien van de menukaart begin je onmiddellijk te watertanden. Wedden? De mooi opgemaakte borden zijn tevens een lust voor het oog. Al met al een toprestaurant op het Bellamypark in Vlissingen om je avond uit te besteden.

Routebeschrijving

bellamypark vlissingen

Soif

Op het Bellamypark Vlissingen is een bezoek aan het gezellige eetcafé Soif ook een aanrader. Hier zorgt de moderne aankleding van de zaak ervoor dat je niet te veel wordt afgeleid tijdens het nuttigen van je hapje of drankje. Wanneer het zonnetje schijnt, kun je alle heerlijkheden op het grote terras nuttigen. Dit terras staat jaarlijks in de terras top 100, geen woord te veel gezegd dus. De kaart van Soif is veelzijdig, dus eigenlijk moet je zeker nog eens terugkomen. Wat je misschien niet zou verwachten in deze zaak, is de mogelijkheid om een high tea te bestellen. Verschillende zoetigheden, maar dan in een andere entourage dan je zou verwachten: heel leuk! Niet zo’n zoetekauw? Probeer dan de uitgebreide tapasplank van Soif mét bijpassend wijntje.

Routebeschrijving

bellamypark vlissingen

Wil je graag een hele dag in Vlissingen vertoeven? Dat moet geen probleem zijn. Deze toffe havenstad heeft veel onontdekte hotspots. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze lunchadresjes? Wil je graag nog wat winkelen in Vlissingen voordat je richting Bellamypark Vlissingen gaat? Klik dan hier voor een overzicht van de leukste winkels van Vlissingen.

Deel dit artikel met je vrienden!

zwin 112 vakantiehuis

BOEK JOUW VAKANTIEHUIS IN ZEELAND

Hello lieve lezer! Wist jij dat we naast het schrijven over tips & hotspots in Zeeland ook heel toffe vakantiehuisjes verhuren? Van natuurhuisjes in de polder tot vrijstaande vakantiehuizen aan zee. Als ultieme Zeeland-fan zit er vast een leuke accommodatie voor jou & je familie, vrienden of partner tussen.

Gratis E-book

Met meer dan 50 hotspots en originele tips door locals voor een ultieme beleving in Zeeland.