Isa de Lange
Isa de Lange

Hotspot Brasserie LouLou in Cadzand-Bad

Over hotspot Brasserie LouLou in Cadzand-Bad moesten we gewoon een artikel schrijven. Daarom maakten we een avondje vrij om hier wat hapjes en drankjes uit te proberen. Lees in dit artikel waarom LouLou in Cadzand op je bucketlist voor Zeeland moet.

loulou cadzand

Uitzicht op de Westerschelde

Brasserie LouLou is iedere dag geopend van 10.00 uur tot 21.00 uur, enkel op woensdag is het gesloten. Deze hotspot ligt op een prachtige plek aan de kust van Cadzand-Bad. Geniet van het lekkere eten en drinken inclusief prachtig uitzicht op de Westerschelde. Op een mooie avond zoek je een plekje op het grote terras, strijk je neer op een van de hippe rieten stoeltjes en bestel je een wijntje of biertje. En ach, nu je toch bezig bent: neem er wat tapashapjes bij! In de herfst of winter kun je net zo goed genieten van het uitzicht, maar dan met een warme kop thee of koffie, heerlijk warm binnen.

Routebeschrijving

Interieurinspiratie bij LouLou in Cadzand

Wij maken altijd graag onderscheid tussen een beschrijving van het eten en drinken en het interieur. Twee totaal andere dingen, maar ondertussen is het heel belangrijk om deze twee goed op elkaar af te stemmen. 10 punten naar jullie Brasserie LouLou, want oh, wat hebben jullie dit goed gedaan! Superleuk vinden wij het als adresjes werken met een specifiek thema. Bij LouLou in Cadzand is er duidelijk gekozen voor een junglesfeer. Tegelijkertijd straalt het interieur iets chic uit vanwege de karaktervolle items. Ook de nachtblauwe wand aan de ene kant van het pand zorgt voor een mooie uitstraling. Je krijgt gewoon zin om hier te eten bij slechts één oogopslag van het interieur!

loulou cadzand

Heerlijke gerechtjes bij LouLou

LouLou in Cadzand is niet alleen onderscheidend in haar interieur, ook op de uitgebreide kaart vind je verschillende unieke gerechtjes. Wij kozen de patatas bravas om in de exotische sferen te blijven. Het is nou eenmaal zo dat je na zout eten zin krijgt in zoet, dus een goed excuus om de moelleux te testen. Ja, je weet wel zo’n chocoladecakeje met gesmolten chocolade binnenin. Het water loopt je nu toch in de mond? Ik begrijp dat niet iedereen dol is op chocolade, maar ook voor al het andere ben je hier aan het juiste adres.

Meer toffe restaurants in Zeeland ontdekken? Laat je hier verrassen.

Deel dit artikel
Share on facebook
Share on email
Scroll naar top