foto verstraaten
Isa de Lange
Isa de Lange

De mooiste vakantiefoto’s door fotograaf Verstraaten

Wanneer je een fotoreportage boekt bij Foto Verstraaten krijg je vooraf informatie over de werkwijze en kun je ook nog eigen wensen toevoegen. Een fotosessie op het strand, in het bos of in een favoriet Zeeuws dorpje? Ook tijdens je vakantie is dit geen probleem. Alles is bij Zeeuwse fotograaf Foto Verstraaten mogelijk.

foto verstraaten

Foto Verstraaten: praktische info

Nadat je een afspraak hebt vastgelegd, wordt een bevestiging gestuurd. Omdat alle fotosessies op locatie zijn, heb je de mogelijkheid om deze bij slecht weer op te schuiven naar een andere datum. Dankzij de gunstige ligging van Zeeland komt dit gelukkig zelden voor. Op de dag zelf is fotograaf Henk van Foto Verstraaten ruim op tijd aanwezig op de afgesproken locatie. Zodra jij en je familie of vrienden arriveren, stelt hij zich voor en volgt er een korte uitleg. In het begin van de fotoshoot worden groepsfoto’s gemaakt. Daarna kun je aangeven welke combinaties je nog graag gefotografeerd wil hebben. Alles is mogelijk, dus ook losse portretten van de kinderen bijvoorbeeld.

foto verstraaten

Leuke fotoreportages op elke locatie

Door zijn jarenlange ervaring voelt Henk van Foto Verstraaten iedere groep feilloos aan en speelt daar tijdens de sessie op een leuke manier op in. Waar nodig stuurt hij bij, maar hij laat je zoveel mogelijk jezelf zijn. Nadat alle combinaties zijn vastgelegd, laat Henk de groep los en schakelt over op de spontane foto’s door iedereen te laten lopen, rennen en springen. Als je kinderen mee zijn, kunnen ze gewoon doen wat ze willen en hoeven ze na de eerdere groepsfoto’s niet meer te poseren. Binnen tien dagen na de sessie kunnen jij en je familieleden of vrienden de foto’s bekijken via een persoonlijke link. Alle foto’s zijn dan in kleur en zwart-wit beschikbaar.

Enthousiast geworden over een (vakantie)fotoshoot bij Foto Henk Verstraaten? Klik dan hier om contact op te nemen.

Deel dit artikel
Share on facebook
Share on email
Scroll naar top