De tofste hotspots in Terneuzen centrum

Dagje op stap in Zeeuws-Vlaanderen? Het is misschien niet gelijk de plaats waar je aan denkt, maar het altijd gezellige Terneuzen is precies waar jij heen moet gaan! Benieuwd welke plekken je niet mag overslaan? Hieronder vind je de twee tofste hotspots in Terneuzen centrum.

Studio Blique

Studio Blique vind je in een mooi pand in Terneuzen centrum. De winkel is mooi ingericht met prachtige paskamers, stijlvol aangeklede paspoppen en leuke props, zoals planten en toffe interieuraccessoires. De dames van Studio Blique zorgen dat de winkels gevuld zijn met de trends van het moment, maar dat er ook altijd basics te koop zijn die iedere outfit afmaken. Hier kiezen ze altijd de beste kledingstukken, tassen en sieraden. Unieke items voor een redelijke prijs vind je hier. Studio Blique is een echte dameskledingwinkel, maar in de vestiging in Terneuzen is er ook trendy mannen- en kinderkleding te vinden. Wil je het liefst in alle rust winkelen mét persoonlijk stijladvies? Dat kan! Reserveer een plekje en je wordt twee uur lang geadviseerd door Studio Blique’s personal shoppers. Studio Blique heeft niet alleen een vestiging in Terneuzen centrum, ook in Middelburg en Goes vind je panden van deze hippe kledingwinkel.

Routebeschrijving

terneuzen centrum

’t Zusje

’t Zusje is een klassieker onder de locals en altijd een sfeervolle en gezellige plek om te zitten in Terneuzen centrum. Ze hebben hier een menukaart met allerlei heerlijke tapasgerechten, die ervoor zorgen dat je wel even bezig bent met kiezen. Gelukkig kun je de hele avond allerlei hapjes bestellen door de bestelstrook in te vullen, waardoor je eigenlijk niet eens moet kiezen. Je vindt deze zaak dicht bij de winkelstraten van Terneuzen centrum, dus als je even wil neerploffen aan het einde van de dag, is dit dé plek bij uitstek.

Routebeschrijving

terneuzen centrum

Op zoek naar meer hotspots, maar dan in de stad Goes? Klik dan hier.

Deel dit artikel met je vrienden!

zwin 112 vakantiehuis

BOEK JOUW VAKANTIEHUIS IN ZEELAND

Hello lieve lezer! Wist jij dat we naast het schrijven over tips & hotspots in Zeeland ook heel toffe vakantiehuisjes verhuren? Van natuurhuisjes in de polder tot vrijstaande vakantiehuizen aan zee. Als ultieme Zeeland-fan zit er vast een leuke accommodatie voor jou & je familie, vrienden of partner tussen.

Gratis E-book

Met meer dan 50 hotspots en originele tips door locals voor een ultieme beleving in Zeeland.