Isa de Lange
Isa de Lange

Dit is de leukste alpaca high tea in Zeeland

Een high tea is de perfecte middagbesteding tijdens een weekendje weg of op een grijze dag. Maar als eten je middagbesteding is, dan wil je natuurlijk ook dat dit bijzonder en lekker is. Hieronder vind je alle informatie over de meest bijzondere high tea die er bestaat: dé alpaca high tea van Alpacas Zeelandia in Zeeland.

High tea met alpaca’s

Een etagère gevuld met bolussen, brownies, roomsoesjes en hartige hapjes met daarbij onbeperkt koffie en thee. En dat in gezelschap van zes lieve alpaca’s. Alpacas Zeelandia – de enige alpacaboerderij in Zeeland die ‘Engelse thee’s’ organiseert – is een van de meest bijzondere adresjes in Nederland. Je kunt hier kiezen tussen de Zoete Alpaca en Alpacas High Tea. Tijdens een van deze twee high tea’s, knuffel je met de alpaca’s, voer je ze brokjes en maak je toffe foto’s.

alpaca high tea

Een high tea en wandeling ineen

De prachtige alpacaboerderij Alpacas Zeelandia biedt naast high tea’s ook andere activiteiten. Wandelingen met alpaca’s, kinderfeestjes of alpaca’s op locatie: bij Alpacas Zeelandia hoef je je niet te vervelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een combinatie van een high tea en een strandwandeling met alpaca’s?

alpaca high tea

Zin gekregen in meer activiteiten met alpaca’s? Lees hier alles over de drie alpacawandelingen van Alpacas Zeelandia.

Deel dit artikel
Share on facebook
Share on email
Scroll naar top