Dit zijn de fijnste strandpaviljoens in Zeeland

Zodra het zonnetje doorkomt, wil je eigenlijk niets liever dan gelijk richting het strand. En hoewel onze Zeeuwse kust niet de allermooiste helderblauwe zee heeft of witte zandstranden met palmen, hebben wij gelukkig wel een heleboel toffe strandpaviljoens in Zeeland. En met een goed glas wijn of een lekkere cocktail in je hand en iets lekkers te eten zou je toch zo vergeten dat je ‘gewoon’ nog in Zeeland bent.

Bombaai Strandbar

Bij Bombaai Strandbar zouden we het liefst de hele dag blijven hangen. Het kleurrijke interieur, de vrolijke gerechten en de vriendelijke bediening maken dit tot een grote favoriet. Ben je dol op plaatjes schieten voor je Instagram? Dan moet je hier zeker heen. Bombaai Strandbar is bijzonder fotogeniek door de Instagram-waardige inrichting, waardoor jouw fotografiehart sneller zal slaan. Een echte aanrader als je op zoek bent naar bijzondere strandpaviljoens in Zeeland. Benieuwd naar meer toffe activiteiten in de buurt van Westkapelle en Zoutelande? Klik dan hier.

Routebeschrijving

strandpaviljoens zeeland

Paviljoen ’t Schor

De relaxte sfeer van Paviljoen ’t Schor is precies wat deze plek zo leuk maakt. Het prachtige uitzicht, de mooie natuur en natuurlijk het lekkere eten en de inrichting zorgen ervoor dat je hier alleen nog maar hoeft te ontspannen. De locatie van dit strandpaviljoen in Zeeland is uniek: het gehucht Paal is zo klein, dat je er in een flits voorbij rijdt, maar dat maakt het juist bijzonder. Extra leuk is dus dat dit onontdekte plaatsje een verborgen parel als Paviljoen ’t Schor heeft. Bestel, heel toepasselijk op deze plek, een visschotel gevuld met garnalenkroketten, scampi’s en meer. Na afloop plof je neer op de loungebanken om te genieten van het uitzicht op de Westerschelde. Een koffietje erbij en meer ontspannen dan dit zal het niet worden.

Routebeschrijving

strandpaviljoens zeeland

Nadat je een van deze strandpaviljoens in Zeeland hebt bezocht, zet je vast graag nog voet in het zand. Inspiratie nodig voor mooie strandfoto’s? Johanna deelt haar prachtige beeldmateriaal hier met je.

Fotografie Paviljoen ’t Schor: Klaske Kuperus.

Deel dit artikel met je vrienden!

zwin 112 vakantiehuis

BOEK JOUW VAKANTIEHUIS IN ZEELAND

Hello lieve lezer! Wist jij dat we naast het schrijven over tips & hotspots in Zeeland ook heel toffe vakantiehuisjes verhuren? Van natuurhuisjes in de polder tot vrijstaande vakantiehuizen aan zee. Als ultieme Zeeland-fan zit er vast een leuke accommodatie voor jou & je familie, vrienden of partner tussen.

Gratis E-book

Met meer dan 50 hotspots en originele tips door locals voor een ultieme beleving in Zeeland.