activiteiten zeeland
Isa de Lange
Isa de Lange

Activiteiten in Zeeland: dit zijn unieke dingen om te doen

Zeeland staat niet alleen voor strand, babbelaars en de Zeeuwse knoop. Nee, in onze provincie is van alles te beleven. Van ontspannende activiteiten tot sportieve bezigheden. Of je nu wil uitrusten in Zeeland of je juist fysiek wil inspannen. Alles kan en alles mag. Dit zijn leuke en vooral unieke activiteiten in Zeeland.

Buitengewoon Actief

Carlien van Buitengewoon Actief laat je plekjes in de regio zien waar je anders nooit komt. En hoe: met de kano, mountainbike, step of tandem. Ze maakt er een onvergetelijk uitstapje van. Een aanrader voor een leuk dagje uit met vrienden, familie of collega’s.

Routebeschrijving

activiteiten zeeland

De Witte Wind

Kom tot rust door een ontspannende activiteit in Zeeland. Lien organiseert mindfulness- en meditatiebijeenkomsten met haar bedrijf De Witte Wind in het Zeeuws-Vlaamse dorpje Groede. Ze doet dat op een heel persoonlijke wijze bij haar thuis. Ook is ze een van de initiatiefnemers bij de Tuinen van Groede.

Routebeschrijving

Cadzand Sports

Op zoek naar sportieve activiteiten in Zeeland? Cadzand Sports zorgt voor de meest ultieme invulling op het Zeeuwse land en water. Kitesurfen op het mooie Zwinstrand bij Retranchement, suppen op de binnenwateren rondom Cadzand of helemaal tot rust komen met yoga. Kortom, een dag om van te genieten.

Routebeschrijving

Pure Massages

Toe aan een massage? Op deze heerlijke plek in de polder van IJzendijke kom je helemaal tot rust. Boek online je afspraak, ook ‘s avonds of in het weekend. Maak nu een afspraak voor jezelf en kom genieten van een heerlijke ontspanningsmassage bij Pure Massages.

Routebeschrijving

De Zeeuwse Kust Bunker

Hoe bijzonder! Slapen in een voormalige geschutbunker, die onderdeel was van de Atlantik Wall tijdens WOII. Inmiddels is er een comfortabel en modern appartement in gevestigd, met behoud van originele elementen en van alle gemakken voorzien. Je kunt er als gast gebruik maken van de ruime tuin, maar ook dagelijks verse groenten, kruiden en zelfs eetbare bloemen uit de moestuin oogsten. De Zeeuwse Kust Bunker grenst aan Groede Podium, waar van alles te doen is voor het hele gezin. Kortom, een zalige plek om even heerlijk tot rust te komen.

Routebeschrijving

Modern Nomade

In onze moderne wereld van gedrevenheid en prestatiedrang ervaren steeds meer mensen een groeiende honger naar verstilling en eenvoud. Door yoga en meditatie toe te laten, oefen je voor je dagelijkse leven, verken je nieuwe mogelijkheden, verleg je je eigen grenzen en ervaar je innerlijke rust en tevredenheid. Door de ademhaling te koppelen aan bewegingen worden je lichaam en geest bevrijd van datgene wat in de weg zit. De persoonlijke coaching van Modern Nomade biedt een begeleiding richting een vitaler, gezonder en bewuster leven. Te boeken op locatie.

Nachtje in de Kerk

Even helemaal niets, geen drukte om je heen en lekker genieten. Zo beschrijven gasten hun verblijf in Nachtje in de Kerk. In Vrouwenpolder vind je deze bijzondere Bed & Breakfast. Heerlijk slapen in een kerk die omgetoverd is tot een modern verblijf. En de volgende dag wakker worden van de warme zonnestralen die door het kleine raampje op je gezicht schijnen. Deze B&B is een fijne plek om samen je vakantie of weekendje weg door te brengen. De kerk is op loopafstand van het strand. Van een royaal ontbijt met regionale producten tot de gastvrouw- en heer die enthousiast vertellen over de leukste tips in de streek.

Routebeschrijving

activiteiten zeeland

Op zoek naar meer leuke activiteiten in Zeeland, maar dan met kinderen? Klik dan hier.

Deel dit artikel
Share on facebook
Share on email
Scroll naar top