Doen! Een alpaca wandeling in Zeeland

Rondlopen met alpaca’s op het strand, tussen landerijen of misschien zelfs in de stad. Wie wil dat nou niet? Voor wie dol is op de lieve, pluizige alpaca’s is een alpaca wandeling in Zeeland een geweldige ervaring. Hieronder vind je de 3 leukste alpaca wandelingen in Zeeland, allemaal georganiseerd door een alpaca boerderij in Zeeland, Alpacas Zeelandia. Een leuk dagje uit!

Alpaca wandeling op het strand

Met alpaca’s in Zeeland op het strand lopen. Een unieker activiteit dan dat bestaat er haast niet. Deze alpaca wandeling Zeeland op het strand loopt van Domburg naar Westkapelle en is onder leiding van het team van Alpacas Zeelandia. Onderweg is er voldoende tijd om de alpaca’s te knuffelen en leuke foto’s te maken. De alpaca’s lopen het liefst lekker door het water, houd dus rekening met je schoenkeuze.

alpaca wandeling zeeland

Alpaca wandeling tussen landerijen

De alpaca wandeling in Zeeland tussen landerijen is uniek in Nederland. Tijdens de wandeling geniet je van alle kleuren, geuren en vormen om je heen terwijl je op rustig tempo de alpaca’s leidt. Vervolgens kun je op verschillende plaatsen rustig genieten van de Zeeuwse vergezichten, knuffelen met de alpaca’s én leuke foto’s schieten. Ook met kinderen fantastisch om te ondernemen!

alpaca wandeling zeeland

Alpaca wandeling door de stad

Wandelen door pittoreske straatjes, over bruggetjes en stadswallen: de alpaca’s van Alpacas Zeelandia zijn dol op de afwisseling van de stad Middelburg. Tijdens deze alpaca wandeling in Zeeland is er voldoende tijd om te genieten van de stad Middelburg en tegelijkertijd de alpaca’s te knuffelen. Enthousiast? Je kunt meedoen aan de alpaca wandeling door Middelburg van oktober tot april.

Routebeschrijving

Praktische informatie Alpacas Zeelandia

De alpaca wandelingen duren ongeveer 1 tot 1,5 uur en kosten €30,- of €35,- p.p. Het kledingadvies voor een alpaca wandeling is ook niet onbelangrijk: trek comfortabel schoeisel aan en houd de weersomstandigheden in de gaten. Voor meer informatie over de alpaca wandelingen Zeeland, klik je hier.

Deel dit artikel met je vrienden!

zwin 112 vakantiehuis

BOEK JOUW VAKANTIEHUIS IN ZEELAND

Hello lieve lezer! Wist jij dat we naast het schrijven over tips & hotspots in Zeeland ook heel toffe vakantiehuisjes verhuren? Van natuurhuisjes in de polder tot vrijstaande vakantiehuizen aan zee. Als ultieme Zeeland-fan zit er vast een leuke accommodatie voor jou & je familie, vrienden of partner tussen.

Gratis E-book

Met meer dan 50 hotspots en originele tips door locals voor een ultieme beleving in Zeeland.