Een bijzondere overnachting in Tiny House Wood & Fire

Carolien Boogaard heeft een passie voor natuur, fotografie en outdooractiviteiten. Dit laat ze zien op haar reisblog Dream the World. Een tijdje geleden verbleef deze ondernemende dame een paar dagen in het mooie West-Zeeuws-Vlaanderen. Ze leerde de regio op een fantastische manier kennen. Namelijk door een mooie fietstocht langs de kust van West-Zeeuws-Vlaanderen te maken. Zo ontdekte ze hoe mooi de Zeeuws-Vlaamse kust is. ’s Avonds was het tijd om te ontspannen en waar doe je dat beter dan dicht bij het sfeervolle dorpje Groede? Carolien beleefde een sfeervolle overnachting in Tiny House Wood & Fire.

Boek Tiny House Wood & Fire

Vanaf 1 nacht te huur via reservations.hellozeeland.com (klik hier).

Overnachting in Tiny House Wood & Fire

Het huisje is een ideale uitvalsbasis om er samen op uit te gaan en heerlijk te genieten van de rust die Zeeland te bieden heeft. Voor liefhebbers van een minimalistische leefstijl heeft dit huisje alles wat je nodig hebt. De sfeervolle inrichting (doorheen het tiny house hangen en staan leuke quotes) zorgt ervoor dat je je hier gelijk thuis voelt. Rond het huisje zijn ook prachtige natuurgebieden te vinden die met de fiets of te voet makkelijk te bereiken zijn.

Routebeschrijving

Logeren in een huisje mét korting

Meer weten over deze fijne vakantieplek? Lees dan nu de review over Tiny House in Zeeland op Dream the World. Lijkt jou een overnachting in een tiny house ook wel wat? Boek dan hier jouw verblijf naar een van de drie tiny houses in Groede.

overnachting tiny house

overnachting tiny house

Meer lezen over de tiny houses in Groede? Klik dan hier.

Tiny House overnachting in Groede: Laura vertelt

Overnachting in ons knus huisje in Groede: Vivian vertelt

 

Deel dit artikel met je vrienden!

zwin 112 vakantiehuis

BOEK JOUW VAKANTIEHUIS IN ZEELAND

Hello lieve lezer! Wist jij dat we naast het schrijven over tips & hotspots in Zeeland ook heel toffe vakantiehuisjes verhuren? Van natuurhuisjes in de polder tot vrijstaande vakantiehuizen aan zee. Als ultieme Zeeland-fan zit er vast een leuke accommodatie voor jou & je familie, vrienden of partner tussen.

Gratis E-book

Met meer dan 50 hotspots en originele tips door locals voor een ultieme beleving in Zeeland.