Eva Patty
Eva Patty

Genieten op Dishoek strand

Hello! Mijn naam is Eva en samen met mijn vriend Maxim beheren we @thedutchtraveldiary op Instagram. We reizen samen de wereld rond en zijn beide afkomstig uit Zeeland. Deze provincie kent vele mooie plekken, maar onze favoriete plek is Dishoek strand.

dishoek strand

dishoek strand

Waarom je naar Dishoek strand moet

Waarom is Dishoek strand zo bijzonder? Als je eenmaal in Dishoek aankomt en over de duinen heen loopt, dan begrijp je het. Je ziet eindeloos zand, zee en – als je geluk hebt – ook nog zon. In de zomermaanden genieten wij volop in ons strandhuisje. Het geeft ons een ultiem vakantiegevoel en dat in eigen land. Waar de meeste toeristen in Domburg en Zoutelande verblijven, is het juist op Dishoek strand wat rustiger. Heerlijk! Een fijne plek om te relaxen. Je kunt lekker zwemmen, een drankje doen bij een strandpaviljoen, een boekje lezen, volleybal spelen of de avond afsluiten met een barbecue inclusief mooie zonsondergang.

Een ultiem vakantiegevoel

In Dishoek voelt het alsof je in het buitenland zit. In de zomer is het zeker een fijne plek, maar ook in de wintermaanden is het strand prachtig. Een mooie strandwandeling langs de zee of boven op de duinen. Hondenbaasjes opgelet: dit strand is ideaal om te wandelen met je viervoeter. Dishoek strand geeft je een ultiem rust- en vakantiegevoel. Voor ons de fijnste plek in Zeeland!

Routebeschrijving

Op zoek naar een leuk adresje in de buurt van Dishoek strand? Klik dan hier.

Deel dit artikel
Share on facebook
Share on email
Scroll naar top