Ga mee met ons op reis door Zeeland

Roel Brugge is het creatieve brein achter Hello Zeeland. Begonnen in 2017 als een onschuldig idee om een illustratieve plattegrond te ontwerpen met de fijnste adresjes in Zeeland, geïnspireerd op de typografische kaart van Amsterdam door Lienke Raben, groeit zijn idee uit tot een moderne reisgids met een selectie aan adresjes en verhalen van Zeeuwen. De eerste reisgids krijgt de naam Bike & Walk.

Onze naam verandert - 2018

In 2018 verandert de naam Bike & Walk in Hello Zeeland, een veel krachtigere naam vinden wij. Onder deze naam wordt de tweede reisgids uitgebracht. Hello Zeeland is geen standaard reisgids: naast adressen van bezienswaardigheden, leuke restaurantjes en koffiebarretjes, is het een bewaarexemplaar van 164 pagina’s waar je heerlijk doorheen kunt bladeren. Dit is het jaar waarin we enorm veel aanwezig zijn, online, maar ook offline op markten, festivals en ontdekken we de streek met onze eigen golfkar.

De groei - 2019 tot nu

Vanaf het jaar 2019 gaat het Hello Zeeland voor de wind. Veel Zeeuwen en toeristen beginnen ons steeds beter te kennen. Ook via de website en socials is de interactie groot. Vanaf dit jaar wordt de website uitgebreid met een boekings- en streekproductenplatform, wordt er een derde reisgids uitgebracht en worden creatieve Zeeuwen en toeristen gevraagd om deel te nemen aan onze community, zodat de content nog persoonlijker wordt. De artikelen, foto’s en video’s worden voor een groot deel door deze community gecreëerd. Persoonlijkere tips dan bij Hello Zeeland vind je nergens.

Hello Zeeland
maakt impact

4800 +
Bereik van onze content
+
Instagram volgers
+
Streekproducten

De kanjers

We zouden nooit kunnen staan waar we nu staan zonder onze kanjers die dagelijks met enorm veel liefde voor Zeeland, de leukste adresjes en mooiste plekjes met jullie delen.

Isa de Lange

Content
marketing

Als contentmanager bij Hello Zeeland is mijn grootste doel om de leukste inspiratie over Zeeland on- en offline te publiceren op de website, socials en in onze reisgidsen. Dit doe ik in samenwerking met ons gezellige en gemotiveerde marketingteam en natuurlijk onze community!

Isabelle Dekker

Marketing

Op een prettige manier contact leggen en onderhouden met bedrijven en klanten is mijn grootste doel. In mijn werk denk ik actief na over de behoeften van onze klanten en werk ik dit uit in strategieën en projecten binnen Hello Zeeland.

Eline de Putter

Design

Als creatieve duizendpoot houd ik mij vooral bezig met het ontwerp van het merk Hello Zeeland én alle communicatie-uitingen voor zakelijke klanten. 

Stephannick Vandewalle

Stagiair social media

Mijn grootste taak is het onderhouden van alle socialmediakanalen van ons ontdekkingsplatform Hello Zeeland. Ik bedenk en creëer content die past bij onze doelgroep. Ook help ik mee met toffe campagnes en acties.

Hannah Cooke

Stagiair SEO

Tijdens mijn stage ligt mijn focus vooral op zoekmachinemarketing. Hierbij zullen mijn werkzaamheden variëren van contentmarketing, copywriting en linkbuilding tot het houden van zoekwoordanalyses. 

Lisette Schipper

Stagiair sales

Als stagiair sales is het mijn taak om het klantenbestand van Hello Zeeland te onderhouden en uit te breiden. Dagelijks benader ik potentiële klanten, plan ik afspraken in en bereid deze voor.

Ambassadeurs van Zeeland

Hello Zeeland zou Hello Zeeland niet zijn zonder onze enthousiaste community. Samen met deze schrijvers, fotografen, videografen en andere creatievelingen voorzien wij jou iedere dag van toffe inspiratie voor een weekend weg, vakantie of dagje uit in Zeeland. Sommige zijn Zeeuws, sommige ook niet. 

Eén ding hebben ze in ieder geval gemeen: een grote liefde voor Zeeland.

Scroll naar top