VERHUUR & MARKETINGSPECIALISTEN

VERHUUR & MARKETING SPECIALISTEN

Al meer dan 25 jaar ervaring in het verhuren van vakantiehuizen.

Zo’n 25 jaar geleden startte mijn moeder Alexandra met veel plezier en overgave Verhuurburo de Zuidwester. Een verhuurkantoor voor vakantiewoningen met altijd een enorme focus op gastvrijheid en service naar de gast en de eigenaar. Eigenlijk kon je het zo gek niet bedenken of er werd snel een oplossing bedacht. Het kantoor was ook altijd bereikbaar. Later werd samen door haar partner Harrie de naam omgedoopt tot Verhuurburo Zeeland maar altijd bleven de belangrijkste kernwaarden service en gastvrijheid bovenaan staan. In het kantoor – met uitzicht op de jachthaven van Breskens – werd met veel plezier gewerkt – en hoe kan dat ook anders op zo’n prachtige typisch Zeeuwse locatie. Samen met een gedreven team hebben ze zich iedere dag voor de volle 100% ingezet om elk jaar opnieuw meer dan 7.000 toeristen het naar de zin te maken en 100+ eigenaren te ontzorgen met de verhuur van hun vakantiewoning.

En toen was er COVID​

In 2017 lanceerden we het nieuwe ontdek- en inspiratieplatform Hello Zeeland waarmee we inmiddels jaarlijks meer dan een miljoen toeristen inspireren met de leukste lokale tips & hotspots in Zeeland. Vanwege het succes van het platform en de kans om het familiebedrijf over te nemen, zijn we onze krachten gaan bundelen en bieden we de toerist nog meer waarde: boek je favoriete vakantiehuis en beleef de unieke Zeeland ervaring!

Na deze succesvolle jaren was daar ineens COVID die de hele wereld deed schudden. Voor het verhuurburo was het een heel uitdagende periode met enorm veel (last-minute) annuleringen en wijzigingen die in goede banen geleid moesten worden.

Hebt u een vakantiewoning en bent u geïnteresseerd in onze verhuurdiensten, dan denk ik graag met je mee over de mogelijkheden. We hebben een basispakket maar er is ook ruimte voor jullie eigen invulling. Vraag via dit formulier, onze website chat of Whatsapp of per e-mail (verhuren@hellozeeland.com) meer informatie aan. 

Heden & toekomst

In maart 2021 zijn we begonnen met het proces om Verhuurburo Zeeland te reorganiseren en er écht een toekomstgericht bedrijf van te maken. We willen een duurzame relatie onderhouden met eigenaren en hun echt ontzorgen van A tot Z: met ons professionele reserveringssysteem heeft u een eigen dashboard met overzicht reserveringen, blokkades voor eigen gebruik, omzet en bezettingsgraad. Door ons efficiënte klantenservicesysteem kunnen we snel schakelen tussen u als eigenaar, schoonmakers, gasten en onze partners voor reparaties en onderhoud.

Toeristen boeken steeds vaker een korte ‘break’ in eigen land om er tussenuit te gaan, even weg uit de hectiek van het dagelijkse leven met als doel ontspanning en tot rust komen. Door onze flexibele aankomst- en vertrektijden, het gebruik van safecodes in combinatie met krachtige marketingcampagnes en “Get Away Deals” weten wij goed in te spelen op deze nieuwe trend. Voor de gast hebben we bij aankomst een verrassend Zeeuws welkomstpakketje samengesteld wat echt een cadeautje is: ons kraftpapierentasje is gevuld met onze eigen moderne reisgids met lokale tips en hotspots, heerlijke Zeeuwse wafeltjes, een flesopener met magneet, een ansichtkaart met persoonlijke welkomstboodschap en natuurlijk de sleutels van de woning. Voor het luxe segment voegen we hier ook ons eigen zeepje uit de Oosterschelde en een Zeeuws wijntje aan toe.

Ons team.

Met dit topteam inspireren we jaarlijks meer dan een miljoen toeristen over de leukste lokale tips en hotspots in Zeeland, checken we meer dan 7.000 toeristen in en ontzorgen we meer dan 100 eigenaren met de verhuur van hun vakantiewoning. 

roel brugge

Roel Brugge

Strategisch Directeur

Gastvrijheid en beleving staan bij mij hoog bovenaan. Door te studeren aan hotelscholen in Brugge en Maastricht en het werken in hotels in Nederland en in het buitenland, heb ik veel kennis en ervaring opgedaan in het creëren van een bijzondere gastenbeleving en weet ik hoe belangrijk is om een topteam te hebben die onze ambitieuze doelen helpen te realiseren.

Mark de Jong

Partner & Groeistrateeg

In Den Haag heb ik meegebouwd aan een nieuw boekingsplatform voor de zakelijke reiziger. Als partner van Hello Zeeland focus ik op groei, onze relaties en procesoptimalisatie door het gebruik van krachtige digitale softwaretools.

Peter Groeneveld

Operationeel Manager

Sinds 2015 ben ik verantwoordelijk geweest voor het contact met eigenaren van vakantiewoningen van o.a. Siblu Village, Oostappen en Droomparken. Bij Hello Zeeland ben ik verantwoordelijk voor alle operationele werkzaamheden rondom de verhuur van uw vakantiewoning, met vooral de focus op u als eigenaar, verbeteren van het schoonmaakproces en het administreren van reserveringen.

Isa de Lange

Marketing Manager

Het liefste wat ik doe is onze aangesloten vakantiewoningen op een creatieve manier promoten en in de schijnwerpers te zetten via onze website & social media kanalen waar meer dan 1 miljoen toeristen ons per jaar volgen. Door het samenwerken met locals delen we in onze reisgids én online regelmatig de leukste lokale tips & hotspots in Zeeland.

Eline de Putter

Grafisch designer

Met een grote passie voor merkbeleving en een koffer vol inspiratie, maak ik designs voor op onze website en andere online en offline kanalen. Hello Zeeland willen we écht als een tof Zeeuws Merk op de kaart zetten, waarbij de beleving van onze vakantiehuizen én Zeeland voorop staat. Door onze unieke, visuele uitstraling weten we steeds meer Zeeland-ambassadeurs aan ons te binden.

Conny Geernaert

Front-Office

Met mijn jarenlange ervaring in de verhuurbranche hoop ik dat ik gasten een lach op hun gezicht kan toveren. Door een praatje te maken en de gast zo goed mogelijk van dienst te zijn, heb ik al vele tevreden gezichten voorbij zien komen.

Ingrid Belgers

Front-Office

Mijn focus ligt met name op de telefonische support van gasten voor, tijdens en eventueel na hun verblijf. Door onze eigen nooddienst zijn we ook nog eens buiten kantoortijden bereikbaar voor calamiteiten.

Merel van den Dries

Front-Office

Door onze professionele klantenservicesoftware kan ik alle vragen van gasten en eigenaren via de websitechat, Whatsapp en e-mail snel en efficiënt behandelen. Een leuke, afwisselende functie waarin ik altijd oplossingsgericht en klantvriendelijk probeer te handelen.

Yes, dit plekje is voor jou!

Als je enthousiast bent, energie hebt, heel veel wil leren en mee wil bouwen aan het tofste verhuurplatform van Zeeland, dan is dit speciale plekje voor jou gereserveerd. 

Stuur een mailtje naar  roel@hellozeeland.com.

Scroll naar top