Ontdek Het Klinket in Schoondijke

Heb je binnenkort een personeelsuitje, verjaardagsfeest of ander leuk evenement en ben je op zoek naar een unieke plek? Of heb je zin in een leuke activiteit zoals boerengolf, voetbalgolf of wil je zelf de uitweg zoeken in een maïsdoolhof? Kom dan eens kijken bij Het Klinket in Schoondijke!

Voor al jouw feesten & partijen

Op deze unieke locatie in de Zeeuws-Vlaamse polders kun jij een feest geven of evenement organiseren. Er zijn twee zalen voor feesten en partijen, een grote en een kleinere zaal. Vergaderen is ook mogelijk in Het Klinket, de grote ruimte is ideaal voor workshops, bestuursvergaderingen en teamdagen. Ook kun je bij Het Klinket Schoondijke terecht voor een barbecue of buffet. Het buffet bestaat uit een rijk assortiment aan biologische producten. De barbecue wordt geserveerd met verschillende salades, brood, sauzen en je hebt zelf de keuze uit verschillende soorten vlees. Meer zin in een heerlijke lunch? Ook dat is mogelijk bij Het Klinket.

Routebeschrijving

High tea bij Het Klinket Schoondijke

Bij Het Klinket Schoondijke kun je heerlijk high teaen. Je kunt kiezen uit een grote of een kleinere high tea. De meest uitgebreide high tea bestaat uit zes gangen en duurt ongeveer vier uur. Dat wordt een hele middag kletsen met elkaar! Ook is er de mogelijkheid om zelf suggesties te doen. Fijn voor de vegetariërs onder ons!

 het klinket schoondijke

Unieke buitenactiviteiten in de polder

Het Klinket Schoondijke heeft drie leuke buitenactiviteiten: boerengolf, voetbalgolf en een maïsdoolhof. Zin om iets leuks te doen met vrienden of familie? Dan is boerengolf het ideale spel! Het parcours bestaat uit veertien holes en het doel is om de bal – met behulp van een klomp aan een stok – zo snel mogelijk in de hole te krijgen. Voetbalgolf lijkt veel op boerengolf, maar is toch een beetje anders. In plaats van met een stok de bal in de hole te krijgen, moet je nu je voet gebruiken! Zo is voetbalgolf een leuk uitje voor voetballiefhebbers. Het maïsdoolhof wordt ieder jaar georganiseerd gedurende de maanden juli, augustus en september. Dit spannende doolhof is een leuke activiteit voor alle leeftijden. Het doolhof heeft de afgelopen jaren al veel bezoekers weten te misleiden, maar iedereen – of je het nou wel of niet gehaald hebt – krijgt aan het einde van de tocht een leuke verrassing. Al deze buitenactiviteiten zijn échte aanraders!

Is jou interesse gewekt? Klik dan hier om te reserveren bij Het Klinket Schoondijke.

Deel dit artikel met je vrienden!

zwin 112 vakantiehuis

BOEK JOUW VAKANTIEHUIS IN ZEELAND

Hello lieve lezer! Wist jij dat we naast het schrijven over tips & hotspots in Zeeland ook heel toffe vakantiehuisjes verhuren? Van natuurhuisjes in de polder tot vrijstaande vakantiehuizen aan zee. Als ultieme Zeeland-fan zit er vast een leuke accommodatie voor jou & je familie, vrienden of partner tussen.

Gratis E-book

Met meer dan 50 hotspots en originele tips door locals voor een ultieme beleving in Zeeland.