Tamarah Loppies
Tamarah Loppies

Hier shop je de leukste items voor je interieur in Zeeland

Hello! Mijn naam is Tamarah van het Instagram account @zeeuwswithuisje. Je kent me misschien al van het artikel over de leukste interieurwinkels in Middelburg. Niet? Lees er hier alles over. Ik hou, zoals je aan mijn Instagram kunt zien, heel erg van mijn interieur. Het leek mij leuk om jullie de misschien wat minder bekende winkels met leuke items voor je interieur in Zeeland te tippen zodat je thuis ook een unieke sfeer kunt creëren die helemaal bij jou past. Kun je gelijk een leuk dagje uit plannen!

Winkelen bij Het Pand van Ferdinand

Ik start met deze leuke winkel gelegen aan de markt in Veere. Nu heb ik sowieso al een zwak voor deze sfeervolle stad (vooral in de wintermaanden), maar de leuke winkels zorgen er nog extra voor dat ik toch om de zoveel tijd even kom kijken. Het Pand van Ferdinand staat dan steevast op mijn lijstje, want in deze winkel vind je een heleboel interieurstijlen terug: van klassiek tot landelijk en er zijn altijd items die je niet bij andere winkels terugvindt. Ook branden er altijd kaarsen en klinkt er een fijn muziekje door de luidsprekers tijdens het winkelen. Houd je van een landelijke woonstijl? Kijk dan vooral even in het hoekje waar items van het merk Clayre & Eef verkocht worden.

Routebeschrijving

interieur zeeland

Interieur in Zeeland: Malle Jantje

Er zijn winkels die je echt naar binnen lokken. Malle Jantje in Veere is er daar één van. Kleurrijke gieters, metalen tuindecoratie, old school loopauto’s en natuurlijk het zicht op een uitgebreide Blond Amsterdam collectie mag je eigenlijk niet missen. Het unieke pand is al een leuke beleving op zich, maar je komt natuurlijk voor de interieuritems. Prachtig aardewerk, emaillen servies en prachtige plaids: hier is eigenlijk van alles wat te vinden. Klik hier voor meer winkeltjes in Veere en ontdek dé aanraders voor een dagje weg.

Routebeschrijving

interieur zeeland

Unieke items bij Zus & Zo

Het fijne van grote concerns is dat bepaalde items veelvuldig op voorraad zijn, maar het leuke van kleine winkels van zelfstandig ondernemers zijn de originele items die je tegenkomt. Op dit moment heeft Zus & Zo een heel leuke collectie voor de fans van een bohemien stijl. Hiermee creëer je gemakkelijk die beach vibe in je eigen woning of tuin! Geen zin om naar Oostburg te reizen? Ze hebben ook een uitgebreide webshop.

Routebeschrijving

Benieuwd naar meer activiteiten in Oostburg? Klik dan hier.

Deel dit artikel
Share on facebook
Share on email
Scroll naar top