winkels oostburg
Isa de Lange
Isa de Lange

6 x leuke horeca en winkels in Oostburg

Het invallende zonlicht doet de enorme waterdruppels op de Watertoren van Oostburg al van ver stralen. Kunstenaar Johnny Beerens verfraaide het beeldbepalende monument tot een waar kunstwerk. Daarna valt de blik op de eenhoorns die de rotondes van Oostburg versieren. Oostburg is het centrum van West-Zeeuws-Vlaanderen. Je kunt er je dagelijkse boodschappen doen, maar ook leuke hotspots ontdekken. Wij tippen 6 leuke horeca en winkels in Oostburg.

Zus & Zo

Als je op zoek bent naar een uniek cadeau, kijk dan eens bij Zus & Zo. Bijna iedere dag komen er nieuwe artikelen binnen! Je bent hier aan het goede adres voor zowel kleding als leuke woonaccessoires. Een van de tofste winkels in Oostburg.

Routebeschrijving

Good & Tasty

Ben jij een fijnproever en houd je van genieten? Kom dan zeker eens langs bij Good & Tasty in Oostburg. De winkel staat bekend om de vele delicatessen die je doen watertanden. Verder kun je in de winkel ook lunchen of een broodje halen voor onderweg. Tip: ze hebben chocolade in de vorm van de Watertoren, erg lekker.

Routebeschrijving

winkels oostburg

’t Is Boven!

Dit restaurant is ook echt boven. Je kunt hier werkelijk alles proeven uit de Spaanse keuken. Monique vertelt je leuke feitjes over de raciones, de kleine gerechten. De heerlijke geuren uit de keuken doen je al watertanden. Een fijne plek om te dineren als je alle winkels in Oostburg bent langsgegaan.

Routebeschrijving

Loesjes Lunchroom

Bij deze lunchroom kun je gewoon niet kiezen. Ga je voor die heerlijke zelfgemaakte taart of een knapperig broodje met verse salade? Loesjes is een knus tentje met een heerlijk terras waar je uren wil blijven zitten.

Routebeschrijving

De Kiosk

Of je er nou komt voor een snelle hap of voor de bekende Swirl, als je in Oostburg bent, moet je even bij De Kiosk binnen. Het is namelijk het perfecte voorbeeld van een gezellige snackbar. Een goede snacktip: bestel de echte verse friet met als toetje een Swirl. Dit zelf samen te stellen ijsje is uiterst populair in Oostburg en omstreken.

Routebeschrijving

oostburg

Eetwinkel Valk

Geen zin om te koken? Diana en John bereiden iedere dag heerlijke, verse gerechten voor je. Ook voor een feestje ben je bij Eetwinkel Valk aan het goede adres. Verras je gasten met een lekker buffet. Tegen niemand zeggen dat jij niet in de keuken hebt gestaan!

Routebeschrijving

Benieuwd naar een andere bekende winkel in Oostburg? Ga eens langs bij kookwinkel Bianca Bonte.

Deel dit artikel
Share on facebook
Share on email
Scroll naar top