lief huisje zeeland
Iske Geertman
Iske Geertman

Iske van Lief Huisje Zeeland en Wit Huisje Zeeland stelt zich voor

Hello! Mijn naam is Iske-May Geertman. “Waar werelden samen komen”, is de rode draad in mijn leven. Niet alleen zakelijk, maar ook privé. Naast mijn verantwoordelijke baan bij Hiscox in Amsterdam, waar ik de vermogend particulier en kunst verzeker, verhuur ik ook nog schattige huisjes in Zeeland.

Schattige vakantiehuisjes in Zeeland

Ik ben de trotse eigenaresse van twee koddige vakantiehuisjes op het Zeeuwse platteland, beide gelegen in het rustige Waterlandkerkje. In deze fotoblog neem je samen met mij een kijkje in Lief Huisje Zeeland. Wit Huisje Zeeland is minstens zo populair, maar vaak voor andere redenen dan Lief Huisje. Wit Huisje is bijvoorbeeld uitermate geschikt als rustige, maar toch sfeervolle werkplek. Het derde huisje Bakhuisje Zeeland ben ik samen met mijn partner aan het renoveren, maar ben ik minstens zo enthousiast over. Mijn doel als gastvrouw is dat ik iedereen zich wil laten thuis voelen in de vakantiehuisjes. Ik houd ontzettend van het contact met mijn gasten en luister graag naar alle mooie verhalen.

lief huisje zeeland

Een bezige bij met talent

Hoe ik dit allemaal doe? Door mijn passie, talent, drive en ervaringen in sales en development te combineren. Ook schroom ik niet anderen om hulp te vragen. Samen kom je tenslotte vaak tot nog mooiere eindresultaten. Ook probeer ik regelmatig op te laden in mijn huisjes als ze niet volgeboekt zijn. Dan trek ik me terug en ploeter ik lekker in de tuin waar mijn katten af en toe eens een kijkje komen nemen. Zou dit een soort van meditatie zijn misschien?

Wil jij mijn huisje Lief Huisje Zeeland graag boeken? Leuk! Je kunt hier één of meerdere overnachtingen boeken.

Deel dit artikel
Share on facebook
Share on email
Scroll naar top