Judith Adriaanse
Judith Adriaanse

Juttifrutti geeft je kindjes de dag van hun leven

Hello! Mijn naam is Judith Adriaanse, oprichter van Juttifrutti. Als eventplanner ben ik gespecialiseerd in kindervermaak. Handlettering workshops, button kinderfeestjes, naaiworkshops, kleurplaten ontwerpen, creatieve evenementen verzorgen, over alles ben ik even enthousiast.

juttifrutti

Een creatieve duizendpoot

Ik ben begonnen met een webshop vanuit huis en het naaien van babyspulletjes toen ik zwanger was. Nergens vond ik het juiste knuffeltje dat ik voor ogen had en zo ontstond het eerste product in mijn webshop. In die tijd stond ik ook op markten en braderieën. Vervolgens ben ik haakworkshops gaan geven op locatie. Ik vind het altijd leuk mensen iets te leren op creatief vlak, er wordt zo weinig geknutseld en gehandwerkt terwijl het zo fijn is om te doen. Ik heb een creatieve opleiding tot grafisch vormgever gevolgd en ben altijd druk bezig met dingen maken, ontwerpen en creëren. Alles wat ik gebruik in mijn werk is zelf getekend, van buttons tot kleurplaten. Als kind maakte ik boekjes met de kopieermachine bij het bedrijf van mijn ouders. Tegenwoordig sta ik met mijn vrolijke caravan op festivals, campings en privéfeesten.

juttifrutti

Juttifrutti: voor al uw feesten en partijen

Het idee voor Juttifrutti is ontstaan toen ik allerlei ondernemers met foodtrucks zag. In een impuls heb ik een Predom caravan gekocht en ben ik begonnen met het leeghalen, opnieuw opbouwen en pimpen. Ook schreef ik me in voor een festival. Binnen zeven weken had ik mijn primeur op Festival Geniet in 2018. In de zomer sta ik met mijn Juttifrutti caravan op campings, daar vermaken we dan 20 tot 500 kinderen binnen een paar uur! Iedere keer probeer ik wat nieuws aan te bieden, maar het maken van buttons is favoriet. Voor bijvoorbeeld een bruiloft is het te gek om Juttifrutti in te huren, de kinderen vermaken zich heerlijk en zelf kun je een wijntje drinken en kletsen. We maken dan iets wat past binnen het thema. Met kinderen creatief bezig zijn is heel leuk om te doen, ze zijn altijd blij als ze zelf wat gemaakt hebben. Veel kinderen knutselen thuis niet meer en vinden het juist tof om dit bij mij te doen. Hoe blij ze worden als ze zelf iets gecreëerd hebben, is het meest belonende van allemaal!

juttifrutti

Op zoek naar een leuk uitje voor het hele gezin? Breng eens een bezoek aan Valkeniershof in IJzendijke.

Deel dit artikel
Share on facebook
Share on email
Scroll naar top