strandhuisje
Isa de Lange
Isa de Lange

Bucketlist: overnachten in een strandhuisje

Ervaar ultieme vrijheid in een prachtig strandhuisje met als kers op de taart een verkwikkende nachtrust aan de vloedlijn. Aan de mooie West-Zeeuws-Vlaamse kust staan 45 strandhuisjes, geschikt voor twee tot zes personen, in afwachting van mensen die een unieke strandervaring willen beleven: slapen aan zee.

strandhuisje

Strandhuisje: een luxe accommodatie

Alle huisjes hebben een strakke doch speelse uitstraling, zijn comfortabel en luxe ingericht en hebben één of soms zelfs twee terrassen. Het open karakter creëert een panoramisch uitzicht op strand, zee en duinen. Geniet van de weidsheid en de scheepvaart op de Westerschelde die aan het oog voorbij trekt. Stuk voor stuk zijn de strandhuisjes voorzien van alle gemakken en de nodige luxe. Ook de geboden service is grandioos. De 45 strandhuisjes zijn onderdeel van drie campings: Strandcamping Groede, Camping Zonneweelde en Camping Hoogduin. Allemaal hebben ze identieke of eigen specifieke voorzieningen als een aangepast seniorenhuisje, een dubbelterras, een broodjesservice of een bestelling van een boodschappenpakket waar je een beroep op kunt doen. In sommige huisjes is ook de hond welkom.

Vakantie vieren in een strandhuisje

Vier vakantie in stijl en vertoef in een prachtig strandhuisje op de schoonste stranden van Zeeland. Designpareltjes, verwerkt met duurzame materialen en dito energieopwekking. Reserveer het strand voor jezelf, als iedereen naar huis is en onderga de meest sublieme zonsondergangen op je privé-terras of neem een nachtelijke duik in het zeewater. Zeker weten dat het niet bij die ene keer zal blijven. Dit is een ervaring die iedereen die van het strand houdt, echt op zijn of haar bucketlist moet zetten. Je kunt overnachten in een strandhuisje in Groede, Nieuwvliet of Cadzand-Bad.

strandhuisje

Andere accommodaties in Zeeland

Ben je benieuwd naar andere leuke accommodaties in Zeeland? Op ons boekingsplatform vind je de leukste vakantiehuisjes, B&B’s en appartementen die je met één klik op de knop kunt boeken.

Deel dit artikel
Share on facebook
Share on email
Scroll naar top