Hello Zeeland Reisgids

De vrolijkste reisgidsen met de fijnste adresjes en mooiste plekjes in Zeeland

Inmiddels hebben we drie reisgidsen over Zeeland uitgegeven. In deze Zeeuwse inspiratiegidsen willen we onze streek zo mooi mogelijk belichten. Want dat verdient ze. Rust en natuur zijn de toverwoorden, want de vele toeristen komen daarvoor naar onze streek. In de keuze voor het papier, de kleuren en stijl hebben we daarin zoveel mogelijk rekening gehouden. Daarnaast zijn het reisgidsen van nu: stoer, modern en fris. 

In deze derde editie pakken we echt goed uit en ontdekken we de fijnste adresjes van Zierikzee tot aan Cadzand-Bad. Ook krijgt de reisgids een update qua ontwerpen en schrijven we nog meer over locals en hun persoonlijke tips voor een toptijd in Zeeland. 

"Qua stijl zou het ook zo een reisgids voor Amsterdam, Berlijn of New York kunnen zijn."

In deze tweede editie verleggen we onze grenzen van West-Zeeuws-Vlaanderen naar Walcheren en ontdekken we samen met foodlover Stefanie van Little Spoon, de leukste eet- en koffieadresjes van Middelburg en Domburg.

In deze allereerste editie (toen nog Bike & Walk) richtten we ons op onze geboortegrond West-Zeeuws-Vlaanderen, ontdekken we de fijnste eetadresjes in de omgeving van Breskens tot aan Cadzand-Bad, snuiven we cultuur op in Groede, gaan we winkelen in Sluis en plukken we samen met Soan Lan eetbare kruiden in Cadzand-Bad. 

 

Uitverkocht

Scroll naar top