Shoppen bij de leukste interieurwinkels in Middelburg

Hello! Ik ben Tamarah en geef je graag tips voor leuke winkels in verschillende interieurstijlen. Zeeland telt heel wat interieurwinkels en enkele woonboulevards waardoor je op veel plekken leuk kunt shoppen voor je woning. De grotere concerns zoals Leen Bakker, Kwantum, Jysk, Casa en Xenos weten we allemaal wel te vinden en persoonlijk kan ik er ook altijd goed slagen als ik weer iets wil vernieuwen in huis. Het leek mij leuk om jullie de misschien wat minder bekende winkels in Middelburg centrum te tippen, zodat je thuis ook een unieke sfeer kunt creëren die helemaal bij jou past. Kun je gelijk een leuk dagje uit plannen!

Woonaccessoires bij Dille & Kamille

Oké, Dille & Kamille is geen winkel van een zelfstandig ondernemer, maar ik heb wel het idee dat deze toffe winkel onderbelicht is. Je kunt er namelijk onwijs veel items vinden en toen ik mijn keuken en toilet verbouwde heb ik hier heel veel accessoires gekocht. Veel glaswerk, mooie producten van hout, textiel, servies, duurzaam speelgoed, planten en stekjes en een heleboel producten voor in de keuken, van onder andere lokale ondernemers.

winkels middelburg

Winkels Middelburg: Ensuite Lifestyle

Ben je op zoek naar een leuk adres voor een bohemien woonstijl? Dan mag je Ensuite Lifestyle niet missen tijdens je bezoek aan Middelburg. Prachtige woonitems van natuurlijke materialen zoals zeegras, bamboe en schelpen. In combinatie met de mooie afwerking en styling in de winkel is het echt een plezier om even binnen te stappen. Let wel op: Ensuite Lifestyle is enkel geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag!

Benieuwd wanneer de winkels in Middelburg open zijn? De meeste shops zijn iedere dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Op maandag zijn er aangepaste openingstijden van 12.00 tot 17.00 uur en op koopzondag in Middelburg van 13.00 tot 17.00 uur. Check voor de zekerheid de openingstijden op de websites van de shops die je wil bezoeken! Zin om meer toffe winkels in Zeeland te ontdekken? Breng dan een bezoek aan de leukste shops in Veere.

Weekendje weg Middelburg

Een weekendje weg plannen in Middelburg? Check dan dit vakantiehuis in Middelburg! Midden in het centrum gelegen, dus ideaal om te shoppen en restaurants in Middelburg te ontdekken.

Deel dit artikel met je vrienden!

zwin 112 vakantiehuis

BOEK JOUW VAKANTIEHUIS IN ZEELAND

Hello lieve lezer! Wist jij dat we naast het schrijven over tips & hotspots in Zeeland ook heel toffe vakantiehuisjes verhuren? Van natuurhuisjes in de polder tot vrijstaande vakantiehuizen aan zee. Als ultieme Zeeland-fan zit er vast een leuke accommodatie voor jou & je familie, vrienden of partner tussen.

Gratis E-book

Met meer dan 50 hotspots en originele tips door locals voor een ultieme beleving in Zeeland.