sold antiques schoondijke
Isa de Lange
Isa de Lange

Sold Antiques Schoondijke: de leukste vintage interieurwinkel

Nijverheidsstraat 3 in Schoondijke. Dat is het adres waar je moet zijn voor Sold Antiques Schoondijke. Een winkel vol met industriële, vintage en brocante spullen die volgens Joey en Eliza een tweede leven verdienen. Na ruim vier jaar eerst zelf hun eigen huis vol te zetten met bijzondere items uit de 19e en 20e eeuw besloten Joey en Eliza hun passie te delen met zoveel mogelijk mensen. Hun doel? Mensen laten zien hoeveel karakter je je huis, bedrijf of horecazaak kunt geven door het in te richten met unieke items.

Sold Antiques in Schoondijke

De verhalen achter het verleden van deze spullen vinden Joey en Eliza het leukste van allemaal. Zo kochten ze een aantal maanden geleden een oud Biggelaar koffieblik in het zuiden van Frankrijk en twee maanden later werd dit blik gekocht in hun winkel door de kleinzoon van de oprichter van deze koffiebranderij, die in 1884 zijn deuren in Roosendaal opende. Zo verandert een verroest koffieblik in een item met een bijzonder verhaal uit het verleden.

Op zoek naar bijzondere items

Elk weekend rijden Joey en Eliza dan ook naar verschillende plekken in Nederland, België en Frankrijk op zoek naar bijzondere items. Waarom? Niet wetende wat ze die nacht tegen gaan komen, zorgt ervoor dat elke keer weer spannend is. Een zwak voor bepaalde items hebben ze uiteraard, maar over het algemeen kopen ze vooral op gevoel. Zolang ze spullen kopen die ze zelf mooi vinden, krijgen ze ook geen spijt als het niet verkocht raakt. Wanneer het wel verkocht wordt, is het een moment van voldoening dat mensen hun stijl kunnen waarderen.

sold antiques schoondijke

Een mix van vintage en industrieel

Ze omschrijven hun stijl als een mix van vintage, industrieel en bijzondere items. Zo kun je bij Sold Antiques in Schoondijke terecht voor oude schoolspullen, industriële lockerkasten, oude werkbanken, vintage speelgoed en mooie Chesterfield banken. Benieuwd geworden naar de winkel van Joey & Eliza? Op naar Schoondijke dan!

Routebeschrijving

Sold Antiques in Breskens

Op shoptrip naar Zeeland? Ontdek de leukste interieurwinkels van Middelburg hier.

Deel dit artikel
Share on facebook
Share on email
Scroll naar top