strandcamping groede
Isa de Lange
Isa de Lange

Strandcamping Groede: de beste familiecamping

Een echte familiecamping aan een van de schoonste stranden van Nederland. Waarom Strandcamping Groede de beste familiecamping aan de West-Zeeuws-Vlaamse kust is, komt mede door de ligging. Wat nog meer, lees je hier.

strandcamping groede

Kamperen op Strandcamping Groede

Strandcamping Groede biedt legio mogelijkheden op kampeergebied. Van tent of stacaravan tot luxe chalet en alles daartussen. Deze camping staat garant voor een sublieme vakantiebehuizing naar wens met dito diversiteit aan keuzemogelijkheden qua standplaats. Wens je een rustige plek, dicht bij een strandovergang of liever zo centraal mogelijk? Alles kan. Denk bijvoorbeeld aan een kindvriendelijke plek met toffe speelmogelijkheden en kindersanitair of aan een fantastische plek voor je trouwe viervoeter. Want voor mensen met honden zijn specifieke plaatsen beschikbaar. Eén ding staat buiten kijf: de intieme sfeer, die werd geschapen door de beplanting, die elke plek omzoomt.

Routebeschrijving

strandcamping groede

De Camping Groede strandhuisjes

Voor de ultieme strandervaring ben je bij Strandcamping Groede aan het juiste adres. De ecologisch verantwoorde strandslaaphuisjes, door het gebruik van duurzame materialen en duurzame energie, hebben een bijzonder fraaie vormgeving en nodigen uit tot een exclusief verblijf op het strand. Het panoramisch uitzicht is adembenemend. Dromen worden werkelijkheid wanneer je de zon in de zee ziet zakken en daarna je hoofd zowat op de waterspiegel te rusten kunt leggen.

De natuur in bij Groede camping

Strandcamping Groede is fraai gelegen te midden van polders, maar ook direct achter de duinen. Indien gewenst sta je in no time met blote voeten in het zeewater, maar evengoed fiets of wandel je de andere kant op, het polder- en krekengebied in. Of op naar Groede Podium, waar overgebleven bunkers getuigen van de Tweede Wereldoorlog, maar waar ook een kinderboerderij is en speeltoestellen als boomhutten, hangbruggen en een waterplaats.

Omgeving rondom Camping Groede

Op Strandcamping Groede vind je alles wat je nodig hebt qua beleving en vertier. Maar even verderop bevinden zich meerdere, aantrekkelijke uitgaansmogelijkheden met twee strandpaviljoens, een strandhuis, gezellig café en restaurant, waar je kunt genieten van een hapje en drankje. Bovendien is het schilderachtige dorp Groede op loopafstand en zal je absoluut weten te bekoren op cultureel en culinair gebied. Bij de gezellige koffiebar Fonteyn bijvoorbeeld verwelkomen ze je met open armen voor een koffietje, lunch of verfrissend ijsje.

strandcamping groede

Deel dit artikel
Share on facebook
Share on email
Scroll naar top