Strandfoto’s van Zeeland: Johanna heeft er oog voor

Hello! Mijn naam is Johanna Zwets en in het dagelijks leven ben ik bruidsfotograaf & lifestyle fotograaf. Zeeland is de provincie waar ik geboren ben en tot mijn 11e heb gewoond. Het voelt daarom altijd nog als thuiskomen wanneer ik in de mooiste provincie van Nederland ben. De zee en de mooie stranden hebben mijn hart gestolen. Wanneer ik tot rust wil komen en mijn hoofd leeg wil maken, ga ik het liefst naar de zee. Mijn favoriete stranden zijn in Westkapelle of Domburg. Hier kwam ik vroeger al met mijn ouders als we een dagje naar de zee gingen. De rode vuurtoren van Westkapelle geeft daarom ook mooie herinneringen aan de tijd dat ik nog in Zeeland woonde. Graag laat ik jullie een mooie selectie zien van mijn favoriete strandfoto’s van Zeeland. Het is een verzameling van verschillende momenten dat ik Zeeland heb bezocht.

strandfoto's zeeland

Een weekendje weg in Zeeland

Omdat Zeeland als tweede thuis voelt, ben ik er minimaal zes keer per jaar om weer even te genieten van wat Zeeland te bieden heeft of om vrienden te bezoeken. Afgelopen januari ging ik samen met mijn man een weekendje naar Zeeland en boekten we een hotel in Goes. We hebben Zoutelande bezocht en daar over het strand en door de duinen gewandeld. Ook bezochten we Westkapelle, de Oosterscheldekering en Veere. Ons laatste bezoekje was afgelopen zomervakantie aan het eiland Tholen.

strandfoto's zeeland

Prachtige strandfoto’s van Zeeland

Als ik deze provincie bezoek, gaat dat niet voorbij zonder een mooie selectie strandfoto’s van Zeeland te hebben gemaakt. In het dagelijks leven werk ik als fotograaf en ik kan het daarom nooit laten om mooie foto’s te maken, al helemaal niet in Zeeland. Het allermooiste om vast te leggen in Zeeland vind ik de zee, de stranden en de duinen en dan het liefst met een mooie zonsondergang. Mijn droom is om ooit voor mijn werk een bruiloft op het strand in Zeeland te fotograferen. Wat mij ook heel erg mooi lijkt is om in de toekomst een vakantiehuisje in Zeeland te hebben waar je elk moment van de dag heen kan rijden om lekker uit te waaien.

strandfoto's zeeland

Wat Zeeland zo fijn maakt

Als je aan mij vraagt: ‘Wat vind je het mooiste aan Zeeland?’ kan ik niet kiezen. Ik vind bijna alles mooi aan deze prachtige provincie. De hoge duinen van Zoutelande, de blauwe Oosterschelde, het geluid van de golven, de uitgestrekte velden, het verfrissende briesje op warme zomerdagen, de prachtige zonsondergangen aan het water en elk eiland met een eigen uniek karakter.

Benieuwd naar meer mooie strandfoto’s van Zeeland? Klik dan hier.

Deel dit artikel met je vrienden!

zwin 112 vakantiehuis

BOEK JOUW VAKANTIEHUIS IN ZEELAND

Hello lieve lezer! Wist jij dat we naast het schrijven over tips & hotspots in Zeeland ook heel toffe vakantiehuisjes verhuren? Van natuurhuisjes in de polder tot vrijstaande vakantiehuizen aan zee. Als ultieme Zeeland-fan zit er vast een leuke accommodatie voor jou & je familie, vrienden of partner tussen.

Gratis E-book

Met meer dan 50 hotspots en originele tips door locals voor een ultieme beleving in Zeeland.