ONS TEAM

Met 10+ werknemers zijn wij een team van gepassioneerde en getalenteerde mensen. We omarmen innovatie en (digitale) ontwikkelingen en werken er met z’n allen aan om het Zeeuws massatoerisme te veranderen in een unieke, persoonlijke en duurzame beleving. Ja, dat klinkt best serieus. Dat zijn we ook. Maar af en toe ook niet, dan hebben we zin om te bakken (Iris), te shoppen in Knokke (Simone) of een verre reis te maken (Sandra). Beide mag én moet er zijn, vinden wij. Die perfecte work-life balance is belangrijk binnen ons team.

Onze Anna-Lena is dol op Zeeland. Maar niet een klein beetje hoor. Echt enorm. Ze verhuisde er zelfs vanuit Duitsland naar Middelburg voor. Bij Hello Zeeland is ze dus met haar neus in de (Zeeuwse) boter(babbelaars) gevallen. Anna-Lena zorgt voor een toppresentatie van de vakantiewoningen op onze website. Maar als er een Duits mailtje of telefoontje binnenkomt, laat ze alles vallen om haar collega's te helpen. Sehr süß!

team Anna-Lena

Anna-Lena

TEKST, FOTO'S & VIDEO VOOR ACCOMMODATIES // BEANTWOORDEN MAILS & TELEFOONTJES // NIEUWSBRIEVEN SCHRIJVEN

Op ons kantoor in Breskens (met uitzicht op de jachthaven!), runt Conny de hospitality business voor regio Zeeuws-Vlaanderen. 4 dagen per week verwerkt ze reserveringen, beantwoordt ze telefoontjes & mails en maakt ze welkomstpakketjes klaar. En dat is nog lang niet alles. Ook al is het werk bij Hello Zeeland heel leuk, voor échte ontspanning gaat ze het liefst met haar kleinzoon op pad. Vaak op woensdag, haar 'omadag'.

Team Conny

Conny

BEANTWOORDEN MAILS & TELEFOONTJES // RESERVERINGEN VERWERKEN

Eerlijk gezegd weten wij niet wat voor creatiefs Eline niet kan. Reisgidsen & pocket guides ontwerpen, websites voorzien van een gaaf design, logo's & templates neerzetten waar je U tegen zegt. Ook thuis staat Eline's creative mind niet stil. Naast haar studie & werk bij Hello Zeeland, ontwerpt ze kaartjes, tekent ze in opdracht, onderhoudt ze social media voor bedrijven én post ze er ook nog volop op los als ware micro-influencer op Instagram. Af en toe moeten collega's bij Eline even op de pauzeknop drukken. Dat snap je.

Team Eline

Eline

GRAPHIC DESIGN // COMMUNICATIE // SOCIAL MEDIA

Met 9 werknemers zijn wij een team van gepassioneerde en getalenteerde mensen. We omarmen innovatie en (digitale) ontwikkelingen en werken er met z’n allen aan om het Zeeuws massatoerisme te veranderen in een unieke, persoonlijke en duurzame beleving. Ja, dat klinkt best serieus. Dat zijn we ook. Maar af en toe ook niet, dan hebben we zin om te bakken (Iris), te shoppen in Antwerpen (Simone) of een verre reis te maken (Sandra). Beide mag én moet er zijn, vinden wij. Die perfecte work-life balance is belangrijk binnen ons team.

Onze hospitality hosts staan 7 dagen per week voor je klaar, 365 dagen van 09.00u tot 17.00u. De nooddienst tot 21.00u bereikbaar. 

Curaçao, Oostenrijk, Bali. Als deze reisfanaat niet op kantoor in Domburg is, vind je haar in een vliegtuig naar (verre) oorden. Met zo'n backpack vol reiservaring is Sandra een aanwinst voor het hospitality team. Handige travel tips nodig? Vraag in je mailtje naar Sandra.

Team Sandra

Sandra

BEANTWOORDEN MAILS & TELEFOONTJES // RESERVERINGEN VERWERKEN

Bijna vijf jaar werkte Mark in Den Haag aan het boekingsplatform BizStay voor zakelijke reizigers. De liefde bracht hem terug naar Zeeland om samen met zijn vrouw Mirjam de beste koffie- en lunchzaak van Domburg te runnen: De Bier- en Melksalon. Deze is inmiddels overhandigd aan vrouw Mirjam. De focus ligt nu helemaal op Hello Zeeland. Mark heeft nu alle tijd voor een persoonlijk adviesgesprek met vakantiehuiseigenaren. De zorgen van eigenaren over hun woning uit handen nemen. Dat is het doel, vindt Mark, en kan het beste bereikt worden met professionele software, een top team, veel service en snelle communicatie. Én natuurlijk een goede kop koffie! 😉

Mark-Team

Mark

INSTELLEN EN COÖRDINEREN VAN ACCOMMODATIES ONLINE // COMMUNICATIE MET VAKANTIEHUISEIGENAREN

Altijd goedlachs en lekker enthousiast. Dat is Simone! Het liefst werkt ze aan creatieve projecten zoals websites, pocket guides en social media. Maar stiekem kan ze het niet laten om ook bij de andere afdelingen haar steentje bij te dragen. Dat snappen we. Als je meer dan 10 jaar een hotel en restaurant in hartje Domburg hebt gerund. Zoek je Simone op haar vrije dag? Dan wandelt ze waarschijnlijk met man en kinderen door de gezellige stad Antwerpen.

team hello zeeland simone van straaten

Simone

PROJECTEN UITWERKEN EN COÖRDINEREN // AANSTUREN VAN TEAM MARKETING

Een taart bakken met alles erop en eraan? Onze Iris draait haar hand er niet voor om. Dat doet ze thuis. Maar op het werk bakt ze er ook wat van. Haar gezelligheid werkt aanstekelijk. Bij collega's, maar ook bij voorbijgangers die op zoek zijn naar een Zeeuwse droomvakantie.

Team Iris

Iris

BEANTWOORDEN MAILS & TELEFOONTJES // RESERVERINGEN VERWERKEN

Yoga, pilates en body balance: onze Janniek sport maar liefst drie keer in de week! Als ze niet aan het sporten is, vind je haar langs de Zeeuwse kust. Dat kan ook niet anders als je op loopafstand van het strand woont. Wel is ze even weg geweest. Ze woonde en werkte maar liefst 12 jaar in Amsterdam. In 2020 kwam ze terug naar haar Zeeuwse roots. Met 12 jaar ervaring in de hotellerie zijn we maar al te blij om Janniek bij het hospitality team te hebben!

Team-Janniek

Janniek

BEANTWOORDEN MAILS & TELEFOONTJES // RESERVERINGEN VERWERKEN

Roel heeft de wereld gezien. Nou, toch een groot deel ervan. Want als je o.a. in een hotel in Beijing en restaurants in Sydney hebt gewerkt, mag je dat wel zeggen toch? Hoe fijn dat ook was, Roel kwam terug. Met een heleboel levenservaring, dat wel. Terug in Zeeland zette Roel verschillende creatieve ondernemingen op. Met Hello Zeeland heeft hij de spijker op de kop geslagen. Businesspartner Mark focust op de eigenaren, Roel op de vakantiegast. Als een gast na een verblijf via Hello Zeeland het gevoel heeft het ultieme van Zeeland te hebben beleefd, dan is Roel tevreden. Of ja, toch voor 95%. Want het kan altijd beter 😉

Team Roel

Roel

AANSTUREN TEAM HOSPITALITY & MARKETING // REALISEREN EN OPTIMALISEREN VAN DE ULTIEME GASTENBELEVING

Vind jouw droombaan bij Hello Zeeland

Als je enthousiast bent, energie hebt, heel veel wil leren en mee wil bouwen aan het tofste verhuurplatform van Zeeland, dan willen wij jou graag in ons team!