Elodie Kint
Elodie Kint

Tiny house Groede: bijzonder overnachten in huisje Beach & Balance

Hello! Mijn naam is Elodie Kint en ik ben een écht Zeeuws meisje. Ik ga er graag op uit in eigen provincie, maar ontdek net zo lief de rest van de wereld. Geen avontuur is mij te groot. Sterker nog: ik ben er dol op. Dat is dan ook precies de reden dat ik begin 2019 – na een aantal jaren werken in loondienst – mijn eigen eenmanszaak startte als journalist en tekstschrijver.

Boek Tiny House Beach & Balance

Vanaf 1 nacht te huur via booking.hellozeeland.com (klik hier).

Ultiem vakantiegevoel aan de kust

Sinds ik eigen baas ben, ben ik niet meer gebonden aan Nederland en reis ik in het gezelschap van mijn laptop en camera heel de wereld over. Vorig jaar werkte ik als digital nomad onder andere vanuit Curaçao, Japan en het paradijselijke Indonesië. En hoewel er al een heleboel mooie plekken op mijn lijstje staan, ervaar ik nog steeds het ultieme vakantiegevoel aan de Zeeuwse kust.

Tiny House Groede

Hotspots rondom tiny house Groede

Een tijdje terug verbleef ik samen met mijn vriend in Tiny House Beach & Balance in Groede. In een fotodagboek op mijn blog Elodit.nl neem ik je mee op dit heerlijke snoepreisje en deel ik meteen een aantal leuke tips voor als je zelf die kant op gaat. Onder andere voor een heerlijk diner aan zee, een prachtige plek om de zonsondergang te bekijken en een super ontbijtje in het pittoreske Groede.

Kortingscode tiny house Groede

Wil jij ook het vakantiegevoel in eigen land ervaren? Grijp dan nu je kans, want ik mag een unieke kortingscode weggeven voor jouw overnachting in een van Hello Zeelands tiny houses. In Groede vlak bij de uitgestrekte stranden aan de Noordzee. Hoe je hiervoor in aanmerking komt, lees je onderin het verslag dat ik schreef over ons verblijf in het huisje Beach & Balance. Gauw kijken dus!

Tiny House overnachting in Groede: Laura vertelt

 

Deel dit artikel
Share on facebook
Share on email
Scroll naar top