bed & breakfast zeeuws-vlaanderen

Top 3 leukste bed & breakfast in Zeeuws-Vlaanderen

Overnachten in een hotel is leuk, maar een verblijf in een bed & breakfast geeft net dat extra beetje sfeer. Onderstaande B&B’s zijn gevestigd op bijzondere plekjes in West-Zeeuws-Vlaanderen, midden in de polder of op een authentiek dorpsplein. Stuk voor stuk fijne bed & breakfasts in Zeeuws-Vlaanderen om te overnachten.

De Passant

Overnachten in het vissersdorp Breskens bij De Passant. Na een warm ontvangst van Eddy en Anitha voel je je helemaal thuis. Vanuit hun bed & breakfast in Zeeuws-Vlaanderen loop je zo naar het strand of ga je voor een vers visje naar de vissershaven. Dat wordt een heerlijk verblijf in deze oude marechausseekazerne.

Routebeschrijving

bed & breakfast zeeuws-vlaanderen

B&B De Reiziger

Op de markt van Groede ligt B&B De Reiziger, een bed & breakfast in Zeeuws-Vlaanderen in een authentiek pand met stijlvolle kamers en een prachtig uitzicht op de markt. Een verblijf bij De Reiziger is een goed idee, want in Groede hoef je je geen moment te vervelen: lees dit artikel maar, dan begrijp je waarom.

Routebeschrijving

In de Morelleput

Boer Jan was zijn aardappelveld zat en besloot een huis te bouwen dat nu een bed & breakfast is geworden. Kom overnachten op een prachtige locatie in de polder en geniet van een rustig ontbijtje tussen de fruitbomen bij In de Morelleput. Op het landgoed vind je ook een knusse theetuin en een oude volksspellenschuur voor ouderwets goed vermaak. De dorpen Nieuwvliet en Groede liggen op fietsafstand, evenals het strand. Genoeg te beleven dus!

Routebeschrijving

bed & breakfast zeeuws-vlaanderen

Pak, na een heerlijk ontbijt in een van deze bed & breakfasts, de fiets en ontdek de mooiste plekjes van Zeeuws-Vlaanderen. De fietsroute hebben we hier al voor je uitgestippeld.

Deel dit artikel met je vrienden!

zwin 112 vakantiehuis

BOEK JOUW VAKANTIEHUIS IN ZEELAND

Hello lieve lezer! Wist jij dat we naast het schrijven over tips & hotspots in Zeeland ook heel toffe vakantiehuisjes verhuren? Van natuurhuisjes in de polder tot vrijstaande vakantiehuizen aan zee. Als ultieme Zeeland-fan zit er vast een leuke accommodatie voor jou & je familie, vrienden of partner tussen.

Gratis E-book

Met meer dan 50 hotspots en originele tips door locals voor een ultieme beleving in Zeeland.