restaurants cadzand
Isa de Lange
Isa de Lange

Top 3 restaurants in Cadzand-Bad

Wil je een avond bijzonder uit eten in Cadzand-Bad? Bij onderstaande luxe restaurants kun je terecht voor een heerlijk diner. Stuk voor stuk keukens met een ode aan de zee, het land en het leven. Dit is de top 3 restaurants in Cadzand-Bad.

Pure C

Sterrenrestaurant Pure C vormt een onderdeel van Het Strandhotel in Cadzand-Bad en wat een aangename verrassing is dit concept van Sergio Herman. Het eigentijdse interieur en het fraaie uitzicht zijn een lust voor het oog. De jonge bediening is internationaal en tracht het de gasten naar de zin maken. Topkok Syrco Bakker zwaait er de scepter in de keuken. De bereiding van spannende gerechten wordt getypeerd door artistieke combinaties van spijs en wijn, smakelijke structuren en verfijnde smaken, waar zoetjes, zoutjes en citrus om voorrang smeken. De zee komt hier in al zijn verscheidenheid aan bod. Ook de amuses van Pure C worden alom gewaardeerd. Arrangementen, menu’s en info vind je terug op de website. Een plek waar je ooit geweest moet zijn.

Routebeschrijving

restaurants cadzand

AIRrepublic

AIRrepublic is een trendy restaurant van Sergio Herman met restaurant en café, gelegen aan de jachthaven van Cadzand-Bad. Deze laagdrempelige brasserie wordt gekenmerkt door een losse sfeer waar je een driegangenmenu à la carte kunt degusteren, waarbij de focus ligt op de klassieke keuken, maar dan in een nieuw jasje. De recepten brengen een ode aan zijn overleden vader, die hem onvoorwaardelijke liefde voor het horecavak bijbracht. Omdat de animo om hier te eten dermate groot is moet je wel een maand van tevoren reserveren. Daarnaast kent het restaurant een AIRcafé met takeaway en terras, waar je een geweldig uitzicht op het strand en de Schelde met binnenkomende scheepvaart hebt.

Routebeschrijving

restaurants cadzand

 

Le Sommet

Het restaurant Le Sommet met zicht op zee is onderdeel van Hotel De Blanke Top. De keuken gaat voor Franse specialiteiten en exquise gerechten uit verschillende landen, gecombineerd met mooie wijnen. De keukenbrigade gaat voor puurheid en straalt vakmanschap en precisie uit. Zo is er een compleet verzorgd, culinair zesgangenmenu, inclusief aperitief, wijnarrangement en koffie. Voor koffie of thee met zoete versnaperingen, een lekkere lunch of een borrel met snack kun je terecht in Le Salon. Zonder twijfel een must dus voor elke Bourgondiër die Cadzand-Bad aandoet.

Routebeschrijving

restaurants cadzand

Meer over de badplaats Cadzand-Bad ontdekken? Klik dan hier.

Deel dit artikel
Share on facebook
Share on email
Scroll naar top