domburg centrum
Isa de Lange
Isa de Lange

Top 4 adresjes in Domburg centrum

Domburg is een badplaatsje, net achter de duinen verscholen. In de zomer zijn de uitgerekte stranden favoriet, maar Domburg biedt meer, ook tijdens de koudere seizoenen. Maar wat is er dan precies te doen in Domburg centrum? Voor de Bourgondiërs zijn er gezellige restaurantjes en cafés met fijne terrasjes. Dit is onze top 4 met leukste (eet)adresjes in Domburg centrum.

De Roode Leeuw

Grand café De Roode Leeuw is een gezellig huiskamercafé in het centrum van Domburg. Ga hier samen ontspannen in de warme sfeer van het restaurant of geniet hier op het zonnigste terras van Domburg. Je kunt op elk moment van de dag genieten van verfijnde gerechten en heerlijke ontbijtjes. De ultieme plek voor een lunch, diner, borrel of warme drank!

Routebeschrijving

Domburgsche Bier&Melksalon

Ontbijten, lunchen, koffieleuten met een stuk huisgemaakte taart en toffe spullen kopen voor in huis en de keuken. Dat kun je allemaal bij de Domburgsche Bier&Melksalon. Het interieur is hip en gezellig. Veel hout, grote stellingkasten met streekproducten en serviesgoed voor thuis. Als je van hippe hotspots houdt, mag je deze zeker niet overslaan.

Routebeschrijving

Restaurant Mezger

Wil je jezelf eens compleet in de watten laten leggen? Restaurant Mezger is daar dé plek voor. Bijzondere en kleurrijke gerechten, bereid met ingrediënten uit het seizoen. De inrichting is strak en modern, maar toch gezellig. Een knus zitje bij de open haard om op te warmen en een indrukwekkende blauwe bank die heerlijk zit. Hier breng je ongetwijfeld een geslaagde avond door.

Routebeschrijving

domburg centrum

Galerie Pop

Uitpuffen na een middag shoppen in Domburg centrum? Dan zeggen wij: lekkere koffies drinken met huisgemaakte taartjes bij Galerie Pop. Een galerie, biologisch café en winkel in één. Hier word je hebberig. Geloof ons maar. Je koopt er mooie schalen, tassen, kaarsen en bekers, maar ook schrijfboekjes en allerlei soorten armbandjes.

Routebeschrijving

Hier lees je alles over de food hotspots van Middelburg.

Deel dit artikel
Share on facebook
Share on email
Scroll naar top