valkeniershof ijzendijke
Isa de Lange
Isa de Lange

Valkeniershof in IJzendijke is hét uitje voor het hele gezin

Maak tijdens een prachtige roofvogeldemonstratie of roofvogelworkshop bij Valkeniershof in IJzendijke kennis met de passie van Marina Bliek: roofvogels en uilen. Als bevlogen valkenier laat ze je haar roofvogels en uilen in vrije vlucht zien en vertelt ze alles over deze dieren en de valkerij.

Valkeniershof IJzendijke

Zowel jongs als oud is razend enthousiast over de roofvogels en uilen en alles wat ze doen en/of niet doen. Want ook dat gebeurt, het zijn en blijven tenslotte dieren met een eigen wil en zo hoort het ook. Marina betrekt haar gasten bij de roofvogeldemonstraties, dus het zou zomaar kunnen dat jij, je zoon of dochter de handschoen krijgt en een roofvogel of uil naar de handschoen mag roepen. Heel spannend! Natuurlijk mag dit ook gefotografeerd worden.

Een bijzonder kinderfeestje

Heb je inmiddels al genoeg kinderfeestjes gevierd in zwembaden of ballenbakken en wil je iets unieks voor je kind en zijn/haar vriendjes? Dan is Valkeniershof dé plek om een actief, maar toch ontspannen kinderfeestje te vieren. Op deze fijne plek midden in de polders van Zeeuws-Vlaanderen geniet je zelf van het uitzicht, terwijl de kindjes interactief bezig zijn met de roofvogels. Alles gebeurt uiteraard op een veilige manier én onder begeleiding!

Routebeschrijving

valkeniershof ijzendijke

Benieuwd wat er nog meer te doen is in West-Zeeuws-Vlaanderen? Lees hier alle tips.

Deel dit artikel
Share on facebook
Share on email
Scroll naar top