verhuurburo zeeland
Elise Lauret
Elise Lauret

Verhuurburo Zeeland en Havenhut: slapen of werken aan zee

Voor overnachtingen aan zee in Zeeland ben je bij Verhuurburo Zeeland aan het juiste adres. Lees deze recensie maar: ‘‘We zijn extreem vriendelijk onthaald door Verhuurburo Zeeland! De accommodatie was top, het huisje was helemaal naar wens en zeer proper. Alles wat je nodig had was binnen handbereik.” Wil je liever een werk- of vergaderruimte huren in Zeeuws-Vlaanderen? Havenhut verhuurt prachtige werkplekken met uitzicht over de jachthaven van Breskens.

Slapen aan zee

De Port Scaldis Appartementen hebben een schitterend uitzicht. Veel van de gasten van Verhuurburo Zeeland zijn hierdoor verrast en zo enthousiast dat ze inmiddels een paar keer per jaar terugkeren. Mede om te genieten van alles wat op het water passeert. Naast de appartementen aan zee, verhuurt Verhuurburo Zeeland vakantiehuizen langs de kust en in de omgeving van Breskens. Het fijne bij dit verhuurbureau is dat je zelf kunt bepalen welke dag van de week je wil aankomen en hoeveel nachten je daarnaast wil blijven.

Routebeschrijving

Verhuurburo Zeeland

Flexibele werkplek huren in Zeeland

De Havenhut, gesitueerd aan de grootste jachthaven aan zee in Nederland en naast Verhuurburo Zeeland, is een logische keuze voor wie op zoek is naar een kantoor- of vergaderruimte langs de Zeeuwse kust. Het gebouw met een Scandinavische look heeft een stoere en moderne uitstraling. Uitkijkend over zee bedenk je bovendien de beste oplossingen voor grote en kleine problemen. Je laat hier je creativiteit de vrije loop. In de Havenhut ontmoet je jouw klanten en worden vervolgens nieuwe contracten gesloten.

Routebeschrijving

Wist je dat je op de website van Hello Zeeland ook accommodaties kunt huren? Klik hier en bekijk drie stijlvolle, schattige Tiny Houses waar je helemaal tot rust komt tijdens jouw vakantie!

Deel dit artikel
Share on facebook
Share on email
Scroll naar top