isa de lange
Isa de Lange
Isa de Lange

Waarom Isa de Lange fan is van Zeeland

In Hello! delen we graag meer informatie over de personen achter Hello Zeeland. In deze Hello! is Isa de Lange aan de beurt. Isa is sinds 2018 werkzaam voor Hello Zeeland. Sinds september 2020 werkt ze parttime voor Hello Zeeland als contentmanager. Een creatieve functie met leuke uitdagingen!

Isa de Lange: creatief, positief en vrolijk

Dit jonge, vrolijke, kleurrijke, creatieve talent is Isa de Lange. Ze is 22 jaar, geboren in Vlissingen en studeerde Communicatie aan de Hogeschool Zeeland. Daarnaast is ze actief op Instagram. Ze runt hier haar eigen vintage shop Isabeau Vintage. Ze vindt het heel leuk om een positieve, esthetische stijl te laten zien en hierin consistent te blijven. Bekijk het maar eens, er zal hoe dan ook een glimlach op je gezicht verschijnen!

isa de lange

Een echte fan van Zeeland

Isa schrijft ook graag, het overgrote deel van de artikelen op de website van Hello Zeeland zijn geschreven door haar. Heb je de populaire blog over de 4 hipste lunchadresjes van Vlissingen al gelezen? Ja, Isa is een echte Zeeland-liefhebber. In 2018 maakte ze een uitstapje richting Amsterdam, waar ze een jaar heeft gewoond. Deze stad is altijd lekker bruisend en ook dat trekt haar, maar het liefst wil ze graag hier in Zeeland blijven. En zulke talentvolle jongeren hebben wij hier in Zeeland maar al te hard nodig! Ze ziet zichzelf wel in Groede wonen, want dat is zo’n gezellig dorpje! Bekijk hier maar waarom.

Waarom Zeeland fantastisch is

Naast dat ze gek is op Zeeland, is het reizen Isa met de paplepel ingegoten. Haar ouders hebben in hun twenties regelmatig gebackpackt. Isa en Thomas gingen daarom ook mee met hun ouders, ieder jaar naar een nieuwe locatie in Europa. Zoveel mogelijk zien. Dat vinden ze belangrijk en hebben ze hun kinderen meegegeven. Isa is misschien daarom ook wel zo gehecht aan haar familie. Hoewel ze ieder land van de wereld wel zou willen zien, is ze ook graag op het Zeeuwse strand met haar vriendinnen. In de toekomst ziet ze Zeeland steeds drukker worden. Hoewel dat natuurlijk positief is voor toerisme is Isa ook bezig met duurzaamheid en kijkt ze hoe ze daaraan haar steentje kan bijdragen. Ze leeft bewust, gaat weloverwogen om met social media en probeert vooral heel erg te genieten van het leven. Bijvoorbeeld bij haar favoriete adresje Fonteyn in Groede.

isa de lange

Toekomstplannen van Isa

Isa is enthousiast over veel verschillende dingen. Communicatie, mode, psychologie, duurzaamheid, vintage, de horeca: alles vindt ze leuk. Ze laat het lekker op zich afkomen, maar heeft best wel wat ideetjes voor de toekomst. Werkzaam blijven bij Hello Zeeland en theetuin In de Morelleput? Misschien dat ze zich nog gaat specialiseren in een extra studie die met mode of styling te maken heeft? De toekomst zal het uitwijzen, maar plannen maken blijft leuk! En natuurlijk altijd blijven genieten van de Zeeuwse kust. De komende tijd zal Isa je in ieder geval blijven inspireren met de leukste tips over Zeeland. Voor de leukste hotspots en activiteiten, houd je dus zeker de Facebook & Instagram van Hello Zeeland in de gaten om op de hoogte te blijven!

Deel dit artikel
Share on facebook
Share on email
Scroll naar top