Lea Cindy
Lea Cindy

Walcheren met kinderen: de top 5 leukste adresjes

Hello! Mijn naam is Lea Cindy en in dit artikel licht ik vijf locaties uit voor een leuk dagje Walcheren met kinderen. Op deze plekken ervaar ik een fijne combinatie van kindvriendelijkheid voor ons zoontje en gezelligheid voor volwassenen. We beginnen in de ochtend en eindigen in de avond: een leuk dagprogramma voor een dagje Walcheren met kinderen. Let’s go!

Ontbijten bij Het Lokaaltje

Als er één locatie kindvriendelijk is, dan is het wel Het Lokaaltje in Middelburg. Hier kun je je dag prima starten met een ontbijt voor alle leeftijden. Terwijl jij geniet van je latte macchiato, vermaken de kids zich met al het speelgoed. Hebben je kinderen tussendoor zin in rozijnen of het versieren van cupcakes? Ook dat is mogelijk! Zeker een aanrader, ook voor lunch of om lekker te borrelen.

Routebeschrijving

walcheren met kinderen

Tot rust komen in Bibliotheek Vlissingen

Een bibliotheek en bioscoop in eenzelfde gebouw. Dat vind ik dus een goede combinatie: een bezoek aan de bibliotheek en een lekkere bak popcorn voor de kids! Ze hebben een aparte kinderhoek waar aan veel is gedacht: boekjes voor de allerkleinsten, de mogelijkheid om luisterverhalen af te spelen of gewoon lekker te lezen.

Routebeschrijving

Lunchen bij het CineCafé

Van de bibliotheek loop je zo door naar het CineCafé om te lunchen. Het CineCafé heeft geen speelhoek, maar als je het personeel vraagt naar papier en wat stiften, kan dat zo worden geregeld. Een gezellige plek om uit te rusten voor je kinderen én jijzelf.

Routebeschrijving

walcheren met kinderen

Energie kwijt bij Mini Mundi

Wij zijn nog niet zo heel lang geleden voor het eerst bij Mini Mundi geweest en vonden het gelijk een aanrader. Voor elke leeftijd valt er wat te beleven: botsauto’s, een klimparadijs en zelfs een bioscoop. En dan natuurlijk het outdoor gedeelte! Als volwassene kun je er prima zitten onder het genot van wat lekkers.

Routebeschrijving

walcheren met kinderen

De dag afsluiten bij Il Senso

Dit is een favoriet voor kids en volwassenen: gezelligheid, lekker eten en vriendelijk personeel. Ik denk dat iedereen wel iets lust van deze kaart en buiten dat, zullen de kinderen zich prima vermaken met alles wat er uit de speelhoek te halen valt. Verschonen kan boven in het damestoilet, dat altijd netjes en schoon is. Kortom: Il Senso is een heerlijke plek om je dag af te sluiten!

Routebeschrijving

Meer tips over leuke activiteiten met kinderen in Zeeland? Klik dan hier.

Deel dit artikel
Share on facebook
Share on email
Scroll naar top