Winkelen in Veere: 3 x de leukste shops

Voor een geslaagd dagje Veere mag een bezoek aan de lokale winkeltjes niet ontbreken. Wij hebben er drie voor je op een rijtje gezet en nemen je mee naar de fijnste straatjes van Veere. Vaak zijn deze winkeltjes nog te herkennen aan de authentieke reclameborden die boven de winkels hangen. Zin om te ontdekken welke winkels in Veere je echt niet mag overslaan? Lees dan snel verder.

Shop de hipste items bij Liefs uit Veere

De eerste toffe hotspot in Veere is conceptstore Liefs uit Veere. Je hebt hier keuze uit rekken vol met de leukste items van kleding, kaarten tot sieraden. Spulletjes voor de kids ontbreken hier ook niet: met een ruik assortiment aan kinderkleding en speelgoed word je ongetwijfeld erg hebberig. Deze lokale shop biedt daarnaast unieke items van Zeeland aan. Neem zeker ook een kijkje in de webshop, daar lees je meer over hun verhaal als ondernemer in Veere. Een echte aanrader!

Routebeschrijving

Winkelen in Veere

Snoep winkelen in Veere

Een snoepwinkel zoals je nog niet eerder zag: Oma’s snoepwinkel is echt de moeite waard om te bezoeken. Door de ramen vanaf buiten zie je het heerlijke Oudhollandse snoep al voorbij komen. In het piepkleine winkeltje met een breed assortiment van 101 soorten snoep, zit er voor elke zoetekauw wel wat tussen. Een hele ervaring doordat de verkoopsters in ouderwetse schorten werken en de aankleding van de winkel helemaal in thema is van een echt ouderwets snoepwinkeltje.

Routebeschrijving

Winkelen Veere

Welkom bij Saartje

Een authentiek winkeltje met een breed assortiment van heerlijke thee tot aan de handigste bakspullen. Saartje heeft zeker iets wat jou kan bekoren. Schattig servies en een hele collectie aan Delfts blauwe kopjes. Ben je op zoek naar een uniek cadeautje? Hier ben je aan het juiste adres. Voor de kinderen is er een speciale afdeling, hier vind je speelgoed van vroeger in een nieuw jasje.

Routebeschrijving

Winkelen Veere

Ben je benieuwd naar andere leuke activiteiten in Veere? Klik dan hier voor een historische ervaring in de Grote Kerk Veere.

Deel dit artikel met je vrienden!

zwin 112 vakantiehuis

BOEK JOUW VAKANTIEHUIS IN ZEELAND

Hello lieve lezer! Wist jij dat we naast het schrijven over tips & hotspots in Zeeland ook heel toffe vakantiehuisjes verhuren? Van natuurhuisjes in de polder tot vrijstaande vakantiehuizen aan zee. Als ultieme Zeeland-fan zit er vast een leuke accommodatie voor jou & je familie, vrienden of partner tussen.

Gratis E-book

Met meer dan 50 hotspots en originele tips door locals voor een ultieme beleving in Zeeland.