Strand Oostkapelle
Strand Oostkapelle

Jouw zorgeloze vakantie in Zeeland start hier

Keuze uit 130+ vakantiehuizen door heel Zeeland

Vakantie vieren in een comfortabel en sfeervol vakantiehuis? Waar je op jezelf kan zijn, maar waar je ook samen bent. Je vindt ze door heel Zeeland in alle soorten en maten en voor ieder reisgezelschap. Overnachten aan zee, in de natuur of tussen de Zeeuwse bevolking. Klein of groot, eenvoudig of luxueus… Wat voor vakantiehuis past bij jou?

Bekijk alle vakantiehuizen

Een zorgeloze vakantie

Zorgeloze vakantie

Wees gerust, onze professionele en lokale guest-service specialisten staan 7 dagen per week van 09.00u tot 21.00u voor je klaar om je tijdens je verblijf te ondersteunen mocht het nodig zijn.

Persoonlijke reisgids

Je ontvangt je persoonlijke reisgids ruim voor aankomst zodat je alle informatie om in te checken, faciliteiten in de woning en tips in de omgeving ten alle tijde digitaal kunt raadplegen.

Relaxed inchecken

Een eenvoudig check-in proces waarbij je zelf de volledige vrijheid hebt om op ieder willekeurig tijdstip na 15 uur in te checken. Eerder of later inchecken is mogelijk als er geen nieuwe gasten aankomen.

Onze guest-service specialisten staan 7 dagen per week voor je klaar, 365 dagen van 09.00u tot 21.00u.

Team hospitality Hello Zeeland

Ons professionele team bestaat uit 10 gepassioneerde en getalenteerde specialisten. Wij geloven dat Zeeland een plek is waar je van de kleine momenten geniet. Waar je zonsondergangen vanuit de duinen bewonderd, waar je smult van een plakkerige bolus bij de koffie en waar je luistert naar het geluid van de zee. Het is een plek waar samenzijn centraal staat. Een plek voor iedereen. Een plek waar wandelaars en fietsers hun hart ophalen.

Ons verhaal
Ontdekken

Laat je inspireren

Met Hello Zeeland ontdek je Zeeland op een ultieme, lokale manier. Het maakt niet uit of je nu een dagje, weekend of hele week komt, wij zorgen ervoor dat je Zeeland écht kunt beleven.

Geniet van Zeeland: ontdek alle regio's en dorpen

Verken verschillende regio’s zoals Walcheren of Zeeuws-Vlaanderen, populaire badplaatsen zoals Breskens en Domburg, maar ook minder bekende dorpjes zoals Groede en Oostkapelle. De afwisseling maakt Zeeland zo bijzonder. 

Vakantiehuis in de kijker: Essenhoeve 1 & 2

Maak kennis met Essenhoeve 1 ‘Voorhuis’ & Essenhoeve 2 ‘Rosa Rugosa’– gezellige vakantiewoningen voor 4 en 6 personen in Cadzand. Geniet van rust, ruimte voor de kinderen, een authentieke boerderij en een gemoedelijke sfeer. Bij Boerderij de Essenhoeve ontbreekt het je aan niets. Ontdek Cadzand en omgeving: frisse zeelucht, brede zandstranden en prachtige natuur. Of je nu wilt wandelen, fietsen, zwemmen of gewoon lekker wilt relaxen, deze bestemming biedt voor ieder wat wils. Extra leuk: vanaf 1 juli is de pluktuin geopend, waar je zelf prachtige boeketjes kunt samenstellen. Kom naar Essenhoeve 1 & 2 voor een ontspannen vakantie!

Boek nu