Zorgeloos verhuren

& maximaal rendement

Meer dan 25 jaar ervaring

Zo’n 35 jaar geleden startte Alexandra Verhuurburo de Zuidwester wat uitgroeide tot een gerenommeerd verhuurkantoor in Breskens. Inmiddels hebben we de naam veranderd in Verhuurburo Zeeland, beheren we op dit moment 70+ huizen langs de Zeeuwse kust en checken we jaarlijks zo’n 7.000 gasten in.  

Het #1 platform van Zeeland

Drie jaar geleden hebben we Hello Zeeland als nieuw merk gelanceerd omdat we een platform mistte met de leukste tips & hotspots in Zeeland. Inmiddels zijn we drie reisgidsen verder en bereiken we met onze kanalen meer dan 1 miljoen mensen per jaar. 

Zorgeloos verhuren

Een duurzame relatie en sterke samenwerking met u als eigenaar opbouwen is een van onze speerpunten. U ontzorgen ligt met name op het vlak van het goed beheren van de vakantiewoning en het professioneel en snel oplossen van eventuele problemen. We staan we nog bekend als gastvrij, vriendelijk en flexibel, voor zowel de gast als de eigenaar.

75+ verhuurders gingen je voor

Een duurzame relatie en sterke samenwerking met u als eigenaar opbouwen is een van onze speerpunten. Jou ontzorgen ligt met name op het vlak van het goed beheren van de vakantiewoning en het professioneel en snel oplossen van eventuele problemen. Communicatie en een proactieve schakel zijn tussen schoonmakers, onze partners voor reparaties en u als eigenaar. Wij eisen van onze schoonmakers, die we trouwens interieurverzorger en kwaliteitsbeheerders noemen, dat ze ons direct moeten updaten als ze iets ongewoons constateren. Dit moeten ze doen door een foto te sturen in onze interne communicatie-app Slack. Op die manier zitten we er bovenop en kunnen we snel schakelen met alle betrokken partijen. 

We sturen je graag meer informatie op

Promotie

Hello Zeeland is het grootste account met verhuur van vakantiehuizen op social media (5.000+ fans op en Facebook en 12.500+ volgers op Instagram).

Daarnaast bezoeken zo’n 200.000+ mensen onze website, wat op een totaal bereik per jaar van 1 miljoen+ uitkomt. In mei 2021 hebben we tevens 40 nieuwe websitepagina’s ontwikkeld die achter de schermen voor nieuwe organische traffic moeten zorgen. Eerst hebben we een zoekwoordenonderzoek in Google uitgevoerd en teksten geschreven voor zo’n 40 veel gezochte zoekwoorden zoals ‘Vakantiepark Breskens’, ‘Schoneveld Breskens’, etc. Deze teksten hebben we verwerkt in nieuwe websitepagina’s. Dit zijn langetermijninvesteringen die over 6 maanden normaliter zichtbaar worden. We verwachten hierdoor 50.000 tot 100.000 nieuwe websitebezoeken op onze website. Al deze bezoekers worden dan getriggerd om een vakantiehuis te boeken via hellozeeland.com/boek-vakantiehuizen-in-zeeland. Dit is dezelfde reserveringsmodule als op de website van Verhuurburo Zeeland. In de ontwikkeling van ons merk Hello Zeeland, onze website hellozeeland.com en social media kanalen zullen we blijven investeren en ons onderscheiden van concurrenten. Ook is onze reisgids uniek en onderscheidend, een promotieproduct dat we volgend jaar opnieuw willen uitgeven.

Genius partner van Booking.com

Ons verhuurkantoor is Genius partner van Booking.com. Genius is een exclusief marketingprogramma dat is ontworpen om Booking.com’s beste partners meer exposure te geven op hun platform. Door deel te nemen aan Genius krijg je extra zichtbaarheid door middel van speciale tags, boosts in de ranking en betere zichtbaarheid in zoekresultaten op het platform. Gemiddeld zien partners die zich bij Genius aansluiten het aantal boekingen met 29% stijgen en de omzet met 24% (inclusief de kosten van de korting). Tevens lanceren we op het juiste moment verschillende Get Away Deals voor het maximaliseren van reserveringen.

Service, service, service

Klantenservice & nooddienst

Naast telefonische bereikbaarheid en mailcontact van maandag t/m vrijdag, hebben we ook een speciale nooddienst die 7 dagen per week tot 21u bereikbaar is via telefoon, websitechat en Whatsapp. Ook willen we toegroeien naar een ‘hotelbeleving’ voor de gast. Hiermee bedoelen we dat gasten ook tijdens hun verblijf kunnen whatsappen mochten ze tips nodig hebben voor een activiteit, restaurant of iets anders.

Ruime check-in tijden

Bij ons kan iedere gast op ieder willekeurig moment (na 15u) de sleutel van de geboekte accommodatie ophalen en is deze niet meer gebonden aan kantoortijden, omdat we werken met een ruime kluisruimte waar alle sleutels met welkomstpakketjes klaarliggen om meegenomen te worden.

Unieke welkomstpakketjes

Alle gasten ontvangen bij aankomst een welkomstpakketje, een echt cadeautje! De kraft papieren tasjes met ons logo zijn gevuld met onze reisgids, Zeeuwse koekjes, ons eigen zeepje, een flesopener met magneet, een ansichtkaart met persoonlijke welkomstboodschap en natuurlijk de sleutels van de woning. En dat is nog niet alles: bij het uitchecken ontvangt de gast ook nog een cadeaubon voor onze Zeeuwse webshop.

Scroll naar top