VAKANTIEHUIS VERHUREN ZONDER ZORGEN

ZO WERKT HET

Uw vakantiehuis. De perfecte vakantiebestemming voor stellen, gezinnen of senioren die in Zeeland op vakantie gaan. Heerlijk voor die bezoekers. Maar veel werk voor u. Promotie, boekingen, facturatie, schoonmaak, reparaties, vragen van vakantiegasten. Hello Zeeland neemt deze zorgen voor u uit handen. U heeft de woning. Wij doen het regelwerk.

U zorgt voor

Hello Zeeland zorgt voor

VACAY KICK-OFF BOX

Voor al uw gasten. Benieuwd wat er in zit?

PAKKETTEN & TARIEVEN

Of het nu gaat om een Tiny House, appartement of villa, wij hebben ervaring met het huren van allerlei vakantiehuizen.

Met het pakket ‘VRIJHEID’ ontzorgen wij u van top tot teen bij het verhuren van uw vakantiehuis; dit gaat van reserveringen genereren, het contact met de gasten, de schoonmaak,  het technisch beheer en de marketing verzorgen. Voor dit pakket betaalt u 20% commissie aan ons. 

Dus heeft u een vakantiehuis dat u wilt verhuren? Vertel ons er alles over en wij zorgen voor maximale inkomsten van uw mooie vakantiehuis. 

Liever een pakket op maat? 

Ook dat is mogelijk! Wij luisteren graag naar uw wensen. Neem contact met ons op via +31 970 102 528 52 of owners@hellozeeland.com 

vakantieparken breskens schoneveld

VERHUUR IN 3 STAPPEN

0

OVERLEG

Dit is eigenlijk een extra stap. Het is onze service aan u. U mag ons alles vragen over hoe verhuur via Hello Zeeland werkt.

1

ONS VOORSTEL

U bent enthousiast, leuk! U meldt uw accommodatie aan en ontvangt van ons per e-mail extra informatie + ons voorstel. 

2

UW AKKOORD

U heeft ons voorstel gezien en bent akkoord. U zet nu uw definitieve handtekening. 

3

STARTEN

We hebben uw akkoord ontvangen. Bedankt. We starten met de foto’s van uw vakantiehuis. Welkom bij Hello Zeeland!

Nog niet helemaal overtuigd?

Aangesloten bij Hello Zeeland

Hello Zeeland werkt samen met de grote recreatieplatformen. Wij weten waar vakantiegasten willen boeken en connecten snel en makkelijk met deze partijen. Hierdoor zijn we altijd en overal online zichtbaar. 

VAKANTIEHUIS AANMELDEN

Helemaal geland!

In april 2022 zijn we verhuisd naar ons nieuwe kantoor in hartje Domburg en we kunnen u vertellen: we zijn helemaal geland! Na hard werken om het hele kantoor in een Hello Zeeland jasje te gieten, vierden we op een warme donderdagmiddag in augustus de officiële opening aan de Schuitvlotstraat in Domburg!

Benieuwd naar ons kantoor en deze gezellige én smaakvolle middag? Bekijk de video op uw gemak terug en als u nog eens wilt langskomen: u bent van harte welkom!

VEELGESTELDE VRAGEN

We kunnen niet alle vragen direct beantwoorden. Maar wel heel veel! Hieronder ziet u een overzicht van veelgestelde vragen.
Staat uw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op via +31 970 102 528 52.

Uiteraard. Wij werken met ons eigen schoonmaakteam. Dat maakt dat wij heel efficiënt kunnen werken en kwaliteit kunnen waarborgen. Eventuele opmerkingen van vakantiegasten pakken we met veel zorg op.

Ja, dat kan. Op ieder moment kunt u via uw eigen dashboard aangeven wanneer u uw woning zelf wil gebruiken. Dit noemen wij een blokkade. Gasten kunnen in deze periode uw woning niet boeken.

Jazeker. Wanneer wij de eigenarenafrekening naar u verstuurd hebben, kunt u inloggen in uw persoonlijke dashboard en hier de actuele omzet bekijken.