MAXIMAAL RENDEMENT

''Met ons boekings- en inspiratieplatform bereiken we dagelijks duizenden mensen en laten we het mooiste van Zeeland zien.''

Met ons boekings- en inspiratieplatform Hello Zeeland (website + social media) bereiken we dagelijks duizenden mensen en laten we het mooiste van Zeeland zien. Ons platform zorgt voor meer directe boekingen en minder afhankelijkheid van Booking.com en andere grote internationale websites. Naast een soepel boekingsproces bieden we inspiratie voor gasten die onze prachtige provincie willen ontdekken, maar ook voor potentiële gasten die nog op zoek zijn naar een accommodatie. Via onze social media accounts bereiken we jaarlijks meer dan één miljoen toeristen die onze content op hun beurt ook weer delen. Zowel onze website als onze social media accounts zullen de komende jaren een belangrijk onderdeel zijn van onze succesvolle marketingstrategie.

OMZET & BEZETTINGSGRAAD

schelde 148 breskens

Omzet 20.000 tot 25.000 euro 
Bezettingsgraad 55% tot 65%

Vakantiehuis op recreatiepark Scheldeveste

BRESKENS

Op een vakantiepark | Max. 8 personen | 4 slaapkamers | 2 badkamers

Heerlijk op vakantie naar de Zeeuwse kust? Op strandpark Scheldeveste staat dit ruime en vrijstaande vakantiehuis voor maar liefst acht personen. Met drie slaapkamers, drie toiletten en twee badkamers biedt het veel luxe en comfort. Op het terras in de mooi aangelegde tuin heb je ook nog eens prachtig uitzicht over het achterliggende water.

CIJFERS & KANALEN

0 +
websitebezoekers per jaar
+
volgers op Instagram
+
uur telefonisch contact per maand
+
vakantiehuizen
0 +
volgers op Facebook
+
te ontvangen berichten per maand
+
reisgidsen
+
te versturen berichten in de maand

Wij werken met de grootste merken

Wij werken met verschillende topbedrijven om voor uw vakantiewoning een zo’n hoog mogelijke bezettingsgraad te realiseren. Aan u natuurlijk de keuze aan welke platformen u gekoppeld wil worden en in welke mate u wenst ontzorgd te worden wat betreft uw vakantiewoning.

Scroll naar top