wandelen domburg
Isa de Lange
Isa de Lange

Wandelen in Domburg: ontdek de parelroute

Domburg: bekend vanwege de heldere hemel, pure lucht en helend zeewater. Het is de oudste badplaats van Zeeland en sinds de 19e eeuw een dorp van kunstenaars. Zo heeft de bekende schilder Piet Mondriaan hier inspiratie gevonden en meerdere schilderijen van Domburg gemaakt. Wil jij op een interactieve manier kennismaken met deze prachtige badplaats? Ga dan wandelen in Domburg. De parelroute is hiervoor de wandelroute bij uitstek. Ook leuk met kinderen!

Ontspannen wandelen in Domburg

We willen jullie laten kennismaken met een wel heel bijzondere wandelroute, namelijk de interactieve parelroute die je naar de pareltjes van Domburg brengt. Tijdens het wandelen in Domburg kom je langs noemenswaardige plekken. Middels interessante verhaaltjes word je meegenomen in de geschiedenis, maar ook het heden. Naast Domburg vind je parelroutes in onder andere Veere, Zierikzee en Hulst. Parelroutes zijn interactieve wandelroutes van maximaal vijf kilometer op diverse plekken in Zeeland, versterkt met belevingselementen en storytelling. Met behulp van de Zeeland App ga je op zoek naar verschillende verhalen van een gebied of plaats.

Routebeschrijving

wandelen domburg

Volg alle interactieve parelroutes

Zeeland is als een grote oester met veel prachtige parels. Met de interactieve parelroutes ontdek je deze verborgen schatten. Soms zijn ze zo goed verstopt dat je ze alleen kunt vinden door goed te kijken, te luisteren en te doen. Houd de Zeeland App in de gaten voor nieuwe parelroutes en verzamel alle parels! Volg de parelroute, bekijk de filmpjes, beantwoord de vragen, verzamel letters en ontdek waar jouw parel verborgen ligt.

Als afsluiter uitrusten bij een leuk restaurantje? Klik hier voor onze top 4 adresjes in Domburg.

Deel dit artikel
Share on facebook
Share on email
Scroll naar top