Cadzand-Bad

Tien tips voor een onvergetelijke tijd in Cadzand-Bad

Ga je op vakantie naar Cadzand-Bad? Wat een super idee! In Cadzand-Bad en omgeving is het heerlijk toeven. Van relaxen op Cadzand strand tot logeren in een (strand)hotel in Cadzand. De tien beste tips staan hier voor je op een rij.

1. De jachthaven van Cadzand-Bad

Neem eens een kijkje bij de jachthaven van Cadzand-Bad. Van bovenaf zie je de boten vanuit de Westerschelde terugkeren naar hun box terwijl de zon langzaam ondergaat.

Routebeschrijving

2. Haaientanden zoeken

Wanneer je hierna het strand bij Het Zwin Cadzand op loopt, kijk dan eens goed tussen het zand en de kans is groot dat je haaientanden vindt!

Routebeschrijving

3. Natuurgebied De Knokkert

Zijn de kinderen toe aan nog een leuke activiteit in Cadzand? Dan is de volgende stop Natuurgebied De Knokkert. De kinderen kunnen tijdens deze wandeling klimmen en klauteren in het bos en zich een ware avonturier voelen. In dit natuurgebied kun je soms ook vleermuizen tegenkomen, maar wees niet bang: die zijn er meestal pas in de avond.

Routebeschrijving

4. Molen Nooit Gedacht

Rijd van Cadzand-Bad naar Cadzand-Dorp om Molen Nooit Gedacht te bezoeken. Op deze plek staat al eeuwen een molen, vanaf 1662 om precies te zijn. De oude molen werd tijdens de bevrijding in 1944 kapotgeschoten en is toen hersteld tot de molen van nu. Wat leuk is aan de molen, is dat je hier versgemalen meel kunt kopen. Lekker om bijvoorbeeld zelf brood van te bakken!

Routebeschrijving

5. Lekker eten in Cadzand-Bad

Tegen de avond begin je vast een beetje honger te krijgen en dat is in Cadzand-Bad geen enkel probleem. In Cadzand-Bad vind je sterrenrestaurants zoals restaurant AIRrepublic van Sergio Herman, maar je kunt natuurlijk ook een hapje eten bij Brasserie LouLou, wat net zo lekker is. Culinair genieten kun je in ieder geval uitstekend bij deze fijne restaurants.

Routebeschrijving

6. Relaxen op Cadzand strand

Als het echt lekker warm is, dan is er maar één plek waar je het beste heen kunt gaan. En dat is natuurlijk het strand! Lekker liggen op het strand met een zeebriesje, kan het nog beter?

Routebeschrijving

7. De fijnste strandpaviljoens in Cadzand

En of het beter kan! Bij strandpaviljoens Captain’s Paradise, De Piraat en Strand Ruig serveren ze heerlijke hapjes en drankjes, ideaal om even af te koelen en gewoon omdat het lekker is. Wil je meer lezen over de strandtenten in deze badplaats? Klik dan hier.

Routebeschrijving

cadzand-bad

8. Kitesurfen in Cadzand-Bad

Als we dan toch bezig zijn met afkoelen en genieten aan het water: toevallig ooit gekitesurft? Wat je antwoord ook is, kom eens naar Cadzand Sports toe. Allerlei verschillende soorten watersporten kun je hier leren en uitoefenen. Wil je gaan powerkiten? Of is yoga meer jouw ding? Je hoeft het trouwens niet alleen te doen, je kunt ook met een groep een sport uitoefenen.

Routebeschrijving

9. Vliegeren in Cadzand-Bad

Pas op! Niet wegwaaien… Cadzand staat bekend als beste strand om te vliegeren. Vergeet je vlieger dus zeker niet of schaf er eentje aan bij vliegerwinkel Montezza. Ze bestaan al 25 jaar en hebben alles wat je zoekt!

Routebeschrijving

10. Overnachten in Cadzand-Bad

Na een lange, maar vooral gezellige avond is het tijd om te slapen. Maar waar? Gelukkig heeft Cadzand-Bad vele vakantieparken, (strand)hotels, campings en appartementen. Waar je gaat slapen, is natuurlijk aan jou de keus. Maar geloof ons: wat je ook kiest, het zal niet tegenvallen.

Routebeschrijving

Cadzand-Bad

Deel dit artikel met je vrienden!

zwin 112 vakantiehuis

BOEK JOUW VAKANTIEHUIS IN ZEELAND

Hello lieve lezer! Wist jij dat we naast het schrijven over tips & hotspots in Zeeland ook heel toffe vakantiehuisjes verhuren? Van natuurhuisjes in de polder tot vrijstaande vakantiehuizen aan zee. Als ultieme Zeeland-fan zit er vast een leuke accommodatie voor jou & je familie, vrienden of partner tussen.

Gratis E-book

Met meer dan 50 hotspots en originele tips door locals voor een ultieme beleving in Zeeland.